מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא בוכה כששמים אותו בגןאושר12/01/2010
התינוק שלי בן שנה והוא תאום זהה לאחיו כשאני שמה אותם בגן מהיום הראשון הוא לא בוכה ולא מראה שום תגובה שאמורה להיות נורמלית הוא מקסים חברותי נראה שהוא מתקשר מגיב לשמו צוחק אם שואלים אותו איך עושה סוס הוא מקיש בלשון יוצר קשר עין והכל נראה בסדר מה שמטריד אותי זה חוסר התגובה כאני שמה אותו בגן והעובדה שהוא ילד "נוח" שהולך לכל אחד ויושב על כל אחד אני מנחשת שהתגובה תהיה לעשות לו איבחון לכל מקרה אבל אני אשמח לשמוע מאימהות שיספרו לי שגם הילד שלהם לא בכה והוא נורמלי או לחילופין אימהות שיספרו לי האם הילד שלהם לא בכה ויש איתו בעיה אני צריכה קצת אינדיקציה לפני שאני בכלל מעלה על הדעת ...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון
ד''ר שירי שדה שרביט12/01/2010אושר שלום,
קשה לדעת מהפרטים שמסרת האם בנך זקוק לאבחון או לא, והאם הוא סובל מבעיה כלשהיא. אני חושבת שהכתובת המתאימה להתייעץ עמה בתור התחלה היא הגננת, אשר יכולה להשוות את תגובותיו להתנהגויות של ילדים אחרים בגילו, ולתאר לך איך הוא מתנהג בשעות הגן, האם הוא יוצר קשר עין, מגיב למלים מסוימות, יוזם אינטראקציה חברתית וכדומה.
וכמובן כמובן - אני חושבת שתמיד עדיף לפנות לאבחון שאינו מעלה דבר, על חשבון פספוס של בעיה כלשהיא.
בהצלחה!
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)