מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחרונה בני חולץ את איבר מינוגלית12/01/2010
בני הבכור בן 6 וחצי לומד בכיתה א.
אחיו בן 4 וחצי ואחותם בת 3 וחצי.
לאחרונה עודכנתי ע"י המורה שבני חלץ את איבר מינו בכיתה במהל שיעור והראה אותו לחברו.
המורה כעסה עליו מאוד וגם אנחנו ההורים, הסברנו לו שזה לא מקובל וגם אם החבר אמר לו, זה לא אומר שמה שחברו אומר הוא צריך לעשות.
בני מגיע אחרי ביה"ס כל יום לבית חברתו לקבלת ארוחה חמה והכנת שיעורים משותפים עם אמה ועם עוד שני חברים ושתי אחיות נוספות.
היום התבסרתי שגם שם הוא חלץ את איבר מינו והראה אותו לכולם ומסתבר שזו לא הפעם הראשונה. אמה של חברתו הסבירה לו שהחברים שצוחקים מאוד ממעסיו, אינם צוחקים איתו אלא עליו ושלא יתכן שימשיך במעשיו אלה.
כמו כן אציין שכשהוא נמצא בגינה ציבורית או בשטחים פתוחים אחרים, הוא נוהג לעשות את צרכיו בחוץ בטענה שאינו מצליח להתאפק.
בנוסף אציין שבביה"ס הוא מפריע מאוד בכיתה ובעיות המשמעת רק נמשכות, למרות שיחותנו איתו.
בלימודים הוא בסדר גמור, למרות שגם שם יש לו אפשרות להדיע לרמה הרבה יותר גבוהה, איך יש לו בעיה לשבת..
בקיצור, אני חוששת שאולי בני מנסה לשדר לי מצוקה ואבקש לקבל בהקדם כתובת או שם שעלי לפנות.
הוא גם מגיע אלי כמעט כל לילה למיטה ומרב עייפות אני נשארת במיטה כי אין לי כח להרימו למיטתו וסובלת כמה שעות מבעיטות שלו..
הוא טוען שהוא בא מאחר וסובל מסיוטים.
מחכה לתגובתכם הדחופה.
גלית המיואשת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד שחולץ את איבר מינו
סמדר ריינר12/01/2010שלום גלית,
את יכולה להתעניין אצל פסיכולוגית בית הספר או קופת החולים אליה אתם שייכים לגבי אפשרויות טיפוליות באיזור מגוריכם, עבור הילד וכן הדרכת הורים.
המצב שאת מתארת אכן מעיד על מצוקה רבה של הילד, וטוב תעשו אם תפנו בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)