שעור יתר אצל ילדה בת 8.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שעור יתר אצל ילדה בת 8.
    אמא
    13/01/2010

שלום.
    ביתיבת ה- 8.5 מאוד שעירה יש לה שפם שחור בולט. עד עתה היא לא שמה לב לכך. עכשיו שעברנו למקום חדש. חלק מהבנות בכיתתה צוחקות עליה. מידי פעם זה עולה והיא בוכה. היא ביקשה מימני להוריד לה בשעווה. ולא אכפת כמה זה יכאב. אני מאוד רוצה לעזור לה. מיצד אחד אני לא רוצה להתחיל להוריד לה כי זה מוקדם מידי. וזה חוזר על עצמו. חשבתי אולי בטיפול בלייזר. טיפול חד פעמי. או לפחות לכמה שנים. הנקודה שאני מתייחסת אליה כאל ילדה קטנה וכל ההתעסקות הזו עדיין מוקדמת מידי. ומיצד שני אני רואה כמה זה מפריעה לה ואכן מדובר בשער בולט. לא סתם באיזה גחמה. ואני רוצה לעזור לה. מה דעתכם איך אני יכולה לעזור לה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעור יתר אצל ילדה בת 8.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר

ד''ר שירי שדה שרביט
    14/01/2010

לאמא שלום,
    אני מתארת לעצמי שאם בתך היתה סובלת משיעור יתר עוד מספר שנים, לא היתה לך כלל התלבטות. באמת חבל שהיא נאלצת להתמודד עם בעיה כזו בגיל מוקדם. אולם לטעמי, כיוון שהבעיה כבר צצה ומפריעה לה, והיא אולי כבר לא תוכל להתבונן במראה ולא לראות את השיער שמפריע לה - הטיפול בכך הוא משמעותי. מה גם שבתך מסתגלת למקום מגורים חדש וגם לבי"ס חדש. בסך הכל, כל שיטה שתבחרי היא לא מורכבת מדי (לא מדובר בניתוח להגבהה, או בנטילת הורמונים וכדומה). נראה לי שרצוי להתייעץ עם רופא הילדים שלה ועם רופא עור לילדים מהן השיטות העדיפות בגיל זה (טרם קבלת המחזור החודשי). בכל מקרה, כדאי גם לשוחח עמה על הדרכים להתמודד עם לחצים של ילדים אחרים וגם לבדוק באיזו מידה שיחה עם המחנכת יכולה להקל על כך שצוחקיםעליה. ילדים בני שמונה עדיין סרים למרות המחנכת, ובתך לא צריכה לסבול מהצקות, בין אם הן "מוצדקות" או לאו.
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו