מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שעור יתר אצל ילדה בת 8.אמא13/01/2010
שלום.
ביתיבת ה- 8.5 מאוד שעירה יש לה שפם שחור בולט. עד עתה היא לא שמה לב לכך. עכשיו שעברנו למקום חדש. חלק מהבנות בכיתתה צוחקות עליה. מידי פעם זה עולה והיא בוכה. היא ביקשה מימני להוריד לה בשעווה. ולא אכפת כמה זה יכאב. אני מאוד רוצה לעזור לה. מיצד אחד אני לא רוצה להתחיל להוריד לה כי זה מוקדם מידי. וזה חוזר על עצמו. חשבתי אולי בטיפול בלייזר. טיפול חד פעמי. או לפחות לכמה שנים. הנקודה שאני מתייחסת אליה כאל ילדה קטנה וכל ההתעסקות הזו עדיין מוקדמת מידי. ומיצד שני אני רואה כמה זה מפריעה לה ואכן מדובר בשער בולט. לא סתם באיזה גחמה. ואני רוצה לעזור לה. מה דעתכם איך אני יכולה לעזור לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר
ד''ר שירי שדה שרביט14/01/2010לאמא שלום,
אני מתארת לעצמי שאם בתך היתה סובלת משיעור יתר עוד מספר שנים, לא היתה לך כלל התלבטות. באמת חבל שהיא נאלצת להתמודד עם בעיה כזו בגיל מוקדם. אולם לטעמי, כיוון שהבעיה כבר צצה ומפריעה לה, והיא אולי כבר לא תוכל להתבונן במראה ולא לראות את השיער שמפריע לה - הטיפול בכך הוא משמעותי. מה גם שבתך מסתגלת למקום מגורים חדש וגם לבי"ס חדש. בסך הכל, כל שיטה שתבחרי היא לא מורכבת מדי (לא מדובר בניתוח להגבהה, או בנטילת הורמונים וכדומה). נראה לי שרצוי להתייעץ עם רופא הילדים שלה ועם רופא עור לילדים מהן השיטות העדיפות בגיל זה (טרם קבלת המחזור החודשי). בכל מקרה, כדאי גם לשוחח עמה על הדרכים להתמודד עם לחצים של ילדים אחרים וגם לבדוק באיזו מידה שיחה עם המחנכת יכולה להקל על כך שצוחקיםעליה. ילדים בני שמונה עדיין סרים למרות המחנכת, ובתך לא צריכה לסבול מהצקות, בין אם הן "מוצדקות" או לאו.
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)