מעבר דירה והסדרי ראיה - דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעבר דירה והסדרי ראיה - דחוף
    איציק
    14/01/2010

אני אב גרוש בן 35 עם ילד בן 5. הסדרי הראיה שלי היום הינם שני ורביעי כולל לינה וסופי שבוע לינה לסירוגין. עד היום כשנה מאז הגירושין התגוררתי אצל הורי ויכולתי לסדר לילדי חדר משלו כך כשהיה ישן אצלי היתה לו את כל הנוחות של חדר משלו כפי שגם קיימת בבית אצל אימו.
    כעת אני נאלץ לצאת מבית הורי ולעבור לדירה משלי , יחידת דיור בת 1.5 חדרים. מכיוון שסכום המזונות שאני משלם בחודש גבוה ( כ 3300 ש"ח) אין לי אפשרות לשכור דירה בת 3 חדרים ובכך לאפשר לילדי את הנוחות שלה הוא רגיל גם אצלי וגם בבית אימו.
    הדילמה: האם עדיפה הנוחות של הילד כלומר, לאפשר לילד לישון בבית אימו עד שאוכל לעבור לדירה גדולה יותר או מיטה מתקפלת ללא חדר משלו בבית שאליו אני עובר לגור, ובכך לשמור על אותם הסדרי הראיה הקיימים. מעוניין להדגיש כי השינוי המדובר הוא אך ורק לגבי הלילות. בימי שני ורביעי יישמרו ביקורים סדירים שלי עם הילד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעברי דירה וסדרי ראייה

סמדר ריינר
    14/01/2010

שלום איציק,
    יפה וחשוב בעיני האופן שבו אתה מתלבט בנוגע לטובתו של הילד שלך.
    אני חושבת שילד בן 5 עדיין לא ממש זקוק לחדר משלו. הקשר איתך יותר חשוב מהנוחות הטכנית כרגע. אני בטוחה שיש לך הרבה מה לתת לו גם אם היכולות הכלכליות שלך הן מוגבלות. אתה לא בית מלון, ואתה לא חייב לעמוד בסטנדרטים חומריים כל כך נוקשים. כשהילד יגדל, הוא יצטרך מקום ליותר חפצים שנוגעים ללימודים וכו' אז נראה, כרגע אני חושבת שהוא בהחלט יכול להסתדר עם מה שיש, ומה שיש בלב יותר חשוב ממה שיש בבית.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תגובתך

איציק
    14/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו