מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעבר דירה והסדרי ראיה - דחוףאיציק14/01/2010
אני אב גרוש בן 35 עם ילד בן 5. הסדרי הראיה שלי היום הינם שני ורביעי כולל לינה וסופי שבוע לינה לסירוגין. עד היום כשנה מאז הגירושין התגוררתי אצל הורי ויכולתי לסדר לילדי חדר משלו כך כשהיה ישן אצלי היתה לו את כל הנוחות של חדר משלו כפי שגם קיימת בבית אצל אימו.
כעת אני נאלץ לצאת מבית הורי ולעבור לדירה משלי , יחידת דיור בת 1.5 חדרים. מכיוון שסכום המזונות שאני משלם בחודש גבוה ( כ 3300 ש"ח) אין לי אפשרות לשכור דירה בת 3 חדרים ובכך לאפשר לילדי את הנוחות שלה הוא רגיל גם אצלי וגם בבית אימו.
הדילמה: האם עדיפה הנוחות של הילד כלומר, לאפשר לילד לישון בבית אימו עד שאוכל לעבור לדירה גדולה יותר או מיטה מתקפלת ללא חדר משלו בבית שאליו אני עובר לגור, ובכך לשמור על אותם הסדרי הראיה הקיימים. מעוניין להדגיש כי השינוי המדובר הוא אך ורק לגבי הלילות. בימי שני ורביעי יישמרו ביקורים סדירים שלי עם הילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעברי דירה וסדרי ראייה
סמדר ריינר14/01/2010שלום איציק,
יפה וחשוב בעיני האופן שבו אתה מתלבט בנוגע לטובתו של הילד שלך.
אני חושבת שילד בן 5 עדיין לא ממש זקוק לחדר משלו. הקשר איתך יותר חשוב מהנוחות הטכנית כרגע. אני בטוחה שיש לך הרבה מה לתת לו גם אם היכולות הכלכליות שלך הן מוגבלות. אתה לא בית מלון, ואתה לא חייב לעמוד בסטנדרטים חומריים כל כך נוקשים. כשהילד יגדל, הוא יצטרך מקום ליותר חפצים שנוגעים ללימודים וכו' אז נראה, כרגע אני חושבת שהוא בהחלט יכול להסתדר עם מה שיש, ומה שיש בלב יותר חשוב ממה שיש בבית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תגובתך
איציק14/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)