טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,, בני בן שמונה חודשים והוא כל היום רוטן. התופעה קיימת מאז שנולד אך החמירה מאוד בזמן האחרון. הוא לא מסוגל להיות רגע אחד לבד וחייב כל הזמן להיות על הידיים. כמעט בכל בכי שלו אני ניגשת אליו, מנסה לשחק איתו, לשיר לו וכשאני עוזבת אותו הוא בוכה ורוטן. הדבר שהכי מרגיע אותו זה יניקה. תמיד הוא מיכן לינוק ומפסיק לבכות בעקבות כך למספר דקות. ניסינו לברר האם יש לו בעיה רפואית אך הרופא שלל זאת. השאלה שלי היא: מה עליי לעשות? האם לגשת אליו בכל בכי או לתת לו לבכות? האם ניתן לגשת לייעוץ? הכין? אציין כי הוא זוחל גחון ומתפתח יפה מאוד. בנוסף גם הלילות מאוד קשים והוא מתעורר לעיתים תכופת לינוק. איך עוצרים את הטירוף הזה? אני כבר מתמוטטת - זה מתיש ומאוד!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד