מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שינה עם ההוריםאושרית17/01/2010
שלום
בני הוא בן שנה ושבעה חודשים ואנחנו מצפים בעוד שלושה חודשים לבואו של תינוק חדש למשפחה
נושא שמטריד אותי במיוחד הוא שבני עדיין ישן איתי ועם בעלי במיטה הזוגית האמת שלי זה לא מפריע ואולי זה גם צורך שלנו ההורים להרגיש אותו קרוב וגם שניסנו להעביר אותו למיטת תינוק בחדר הצמוד הוא התעורר בסביבות חצות והעברנו אותו אלינו
בלי שום קשר לתינוק החדש אני מאד מפחדת לפגוע בילד בזה שאני מאפשרת לו לישון איתנו
כרגע חשבתי לקנות לו מיטת ילדים עם מעקה בטיחות אולי זה ילהיב אותו לישון בה ולעשות את השינוי לפני הלידה של הילד השני כך שבני הגדול לא יקשר בין הדברים ויחשוב שהוא כבר לא ישן איתנו בגלל בואו של תינוק חדש
אשמח אם תייעצי לי האם זה כבר מאוחר להעביר אותו לחדר השני שבעוד כ-3 חודשים הלידה
איך לעשות את השינוי שיהיה לו הכי קל ובטוח והאם להשאיר אותו לישון איתנו זה פגיעה בעצמאות שלו או בהתפתחות כי האמת שלי זה לא מפריע שהוא ישן איתנו וגם לא לבעלי אני פשוט מפחדת שזה יפגע לו בהתפתחות או באיזשהו אופן בעתיד
תודה אושרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לינה משותפת.
נעמה סבג שמש18/01/2010אושרית שלום,
התפתחותו של בנך לא תיפגע עקב לינה משותפת. לכל התנהגות הורית יש יתרונות וחסרונות. היתרון של זה שהוא יהיה בעל בטחון עצמי ואולי קצת יותר תלותי, למשל. אין שחור או לבן.
אם טוב לכם אין סיבה לשנות זאת.
עם זאת, הייתי לוקחת בחשבון את עניין הולדת האח. אם תבחרי להניק זה יכול מעט להקשות. התעוררויות ליליות של התינוק יכולות לפגוע בשנתו וכמובן שגם לעורר קנאה וללמדו ששווה לקום ולבכות בלילה כי מקבלים תשומת לב.
אם תבחרי לעשות את המעבר עשי זאת כבר עכשיו , תוך קניית מצעים חדשים ומדבקות להדביק על הקיר והצמדת דובי שיישן איתו, הכל במסגרת "הורות ברוח האינטליגנציה הרגשית". את מוזמנת לקרוא מאמרים וכתבות בנושא באתר שלי או באתר זה.
בהצלחה,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)