בעיות רגשיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות רגשיות
    לילך
    17/01/2010

בני בן 5 יש לנו איתו בעיקר 2 בעיות האחת שהוא מספר סיפורים כיד הדמיון שלא קרו מעולם.השבוע הוא סיפר שאבא שלו מת.הגננת שהייתה בהלם אמרה לו רק הבוקר אבא שלך הביא אותך לגן אז הוא אמר לה הוא מת אין מה לעשות.אני לא יודעת ממה זה נובע.לפני חודש סבא של בעלי ניפטר ובני אהב אותו מאוד אז רציתי לדעת אם יש קשר.
    ושאלתי השניה בני מעט ילדותי ורגיש.כשמעירים לו בגן הילדים או מקניטים אותו הוא ישר נעלב ניגש לגננת ובוכה.הוא אמור לעלות לכיתה א' ואני חוששת מאוד אם להעלותו והאם הוא יצליח להתמודד שם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות רגשיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיותת רגשיות

ליאת גרוס
    17/01/2010

שלום לילך
    ללא ספק נראה שהילד מתקשה להתמודד עם משהו. אני ממליצה על התייעצות עם פסיכולוגית הגן לגבי המוכנות לא' ובאותה הזדמנות ספרי לה גם על הדמיונות. התייעצי איתה
    ילד שאומר על האב כי מת עושה זאת או כי כועס עליו מאד או שי מפחד שיקרה לו משהו. שווה בדיקה מעמיקה יותר...

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו