מה זה אומר אם ילד בן 6 שרוצה להיות בת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה זה אומר אם ילד בן 6 שרוצה להיות בת
    זהבית
    17/01/2010

שלום רב
    הבן שלי בן 6 וכל הזמן מדבר על זה שהוא רוצה להיות בת, ואיזה כיף לאחותו שהיא בת וגם הוא רוצה להתלבש ולשים עגילים כמו בת. חשבתי שזה דבר חולף אבל מסתבר שזה נמשך המון זמן משהו כמו שנה וחצי וזה מטריד אותי מאד, מה זה אומר? האם הוא טרנסג'נדר? אני קראתי על ילדים מארצות הברית שדיברו כמוהו והוריהם עשו להם ניתוח לשינוי מין בגיל 10. מה לחשוב ואיך להתנהג כשהוא מדבר ככה או נועל את נעלי העקב שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שרוצה להיות בת

סמדר ריינר
    17/01/2010

שלום זהבית,
    זה עוד קצת מוקדם לכנות ילד בגיל הזה טרנסג'נדר. צריך מצד אחד לכבד אותו ואת ההעדפות שלו ומצד שני לבדוק האם אפשר לעניין אותו גם בדברים של בנים, איך הוא מגיב עם אביו מציע לו משחק בכדור, מלחמת כריות וכו'. את לא חייבת להשאיל לו את נעלי העקב שלך אם זה לא נוח לך, אך כשהוא מדבר כך - רצוי לא לשדר לו הרגשה שזה אסון נורא גדול, ולא חייבים להגיב תגובה בהכרח אם את מרגישה שאת לא שלמה עם העניין הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו