טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי, נראה לי שבני הולך בדרך דומה. הוא בן 4.5 ונמצא בגן עיריה ולאחרונה נתקלתי בילדים שטוענים שהוא מציק להם, מדגדג אותם ומשחק להם בשערות. אני די אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות. לפנות ליעוץ פסיכולוגי? אני ממש לא רוצה שיצא לו שם של מציקן בגן והוא יגיע למצב של בידוד חברתי. מה עושים ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מיה, נראה לי קצת מוקדם מדי לקפוץ למסקנות. זה שכמה ילדים טענו, זה עוד לא אומר הרבה. ילדים בגילאים האלה מציקים לפעמים. כדאי לדבר עם הגננת ולהבין טוב יותר את מימדי התופעה. וכן לחשוב ולבדוק האם מעבר לזה כן מסוגל ויודע לשחק יפה? האם באים אליו חברים אחה"צ? האם ראית אותו משחק? מה ראית? קודם צריך לקבל פרופורציות על מימדי התופעה והטוטאליות שלה יחסית לשאר התכונות של חיי החברה שלו, ורק אז לחשוב אם יש מקום להילחץ, לדאוג או לפנות לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד