בנוסף שכחתי לציין...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בנוסף שכחתי לציין...
    אמא
    18/01/2010

בני מציק לילדים בגן, הגננת טוענת כי הוא מרבה להציק והתגרות בילדים.
    הוא ילד שבודק גבולות בלי סוף ונראה שהוא פורק עול בגן. כי בבית הגבולות הן חד משמעיות.
    הוא נפגש עם חברים לפעמים אחר הצהריים, בעיקר מגיעים אליו.
    בנוסף הוא החל לשקר לגבי כל מיני דברים ואני לא מדברת על המצאות של ילדים, הוא משקר כשהוא מפחד לומר את האמת ובכדי להתחמק מעונשים, או כעסים שלנו ההורים ושל הגננות שלו.
    כששאלתי אותו למה הוא שיקר אז הוא אמר שהוא לא רצה שאכעס עליו.
    אינני יודעת כיצד להתמודד עם העניין של השקרים בנוסף מה את מציעה? האם זה טבעי לגילו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנוסף שכחתי לציין...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה על התשובה, אפשר בבקשה גם על...

אמא
    18/01/2010

מה שהוספתי בהודעה שאחרי?
    יש מצב שיש בזה מן הצדק אנסה להרפות קצת. פשוט מפי הגננת זה היה נשמע לי חריג, ולא מתאים לגילו. למרות שמפיה הרבה דברים טבעיים נשמעים לעיתים חריגים, אולי אדבר איתה בנוסף על הגישה שלה לאיך שהיא מציגה את הדברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתם אותי בשאלה השניה?

אמא
    19/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?

אמא
    20/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו