טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בתי בת 4.5 ילדה שקטה שלרוב מתנהגת יפה, למעט התקפות זעם שיש לה כאשר לא מספקים לה את מבוקשה או שדברים לא לרוחה (אציין שזה לא קורה בגן), כמו: שבעלי אסף אוסף אותה מהצהרון והיא בוכה וכועסת שאני לא אספתי אותה, או שהיא מציירת והציור לא יצא לה טוב היא בוכה ומקמטת את הציור, ולא רוצה לנסות שוב, ולפעמים סתם על שטויות... התקפות הזעם קורות בתדירות יומיומית שמלוות בבכי וכעס, בדר"כ אני שולחת אותה לחדרה להירגע ושם היא בוכה עד שאני באה ומרגיעה אותה. אני ממש אובדת עצות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ליאת, לילדה שלך חסרים כלים להתמודדות עם תסכולים, וצריך לצייד אותה בהם. לשלוח אותה לחדר זה לא עוזר לה וגם פוגע בה. אפשר לדבר איתה על כך שלפעמים הציור לא יוצא, ולפעמים אפשר גם לתקן את הציור, "אולי תראי לאמא מה לא יצא וננסה ביחד", כשאמא לא באה לקחת אותה אפשר להציע לה לדבר איתך בפלאפון, או לדבר איתה על כך שעוד מעט היא תראה את אמא, לשתף אותה אם ניתן, איפה אמא נמצאת ולמה לא יכלה לבוא. אפשר לחזק אותה על התנהגויות חיוביות - כל פעם שהמתינה בסבלנות, וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד