טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי נמצאת בגן חובה. היא ילדה פעילה וחברותית, חכמה ורגישה. בוגרת מאוד לגילה.הבגרות מתבטאת גם בהתנהגות מאוד "שקולה" בדרך כלל , אבל גם בפיזיות שלה - גופה "מרופד" מעט מעל הממוצע. היום היא סיפרה לי שיש מספר ילדים בגן שמצמידים לה את התואר "שמנה" בפניה. אני מוצאת את עצמי קצת אבודה ולא יודעת איך לתמוך ולהעצים אותה. האם יש לכן כיוון בשבילי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מימה. אני אענה לך תשובה שאינה פוליטקלי קורקט, אבל משקפת מציאות. בנות בגיל זה מתרחקות מבנות שמנות. גם אם לא יקראו לה בשמות בנוכחותה, הן תעשינה את זה מעבר לגב. אין להן יכולת אמפתית מפותחת להתחשב ברגשותיה. הייתי פועלת בכמה רמות: 1. לעזור לה לרזות. לא צריך לאמר לה שהיא חייבת לרזות, אלא פשוט לדאוג שבבית לא יהיו ממתקים ולהגביל את כמות האוכל כאשר מגזימה. 2. להדגיש בפנייה את הדברים בהם היא טובה על מנת לאזן ולהתגבר על העלבון 3. לסייע לה להמציא מספר משפטי תגובה כאשר מכנים אותה בשמות.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד