איך להסביר?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך להסביר?
    מאיה
    18/01/2010

שלום,
    אני אמא לילד בן 10. נודע לי כי לאחרונה הזכירו בכיתה את המילה סקס ובני ביחד עם בת כיתתו כתבו בגוגל את המילה וראו מין אוראלי. חקרתי את בני והוא סיפר לי שראה איש ואישה עירומים. לאחר שהמשכתי בחקירות הוא צחק ממבוכה ואמר זה מגעיל ופחד שאעניש אותו. אמרתי לו שאני לא אעניש אותו , אלא אם לא יספר או ישקר. חשוב לי, אמרתי לו, שתהיה פתוח וגלוי איתי .הוא סיפר מה ראה ואני הסברתי שסקס אלו יחסי מין, יחסים של מגע בין גבר ואישה מבוגרים , זהו דבר טבעי ולא מגעיל. עוד אמרתי שאני מוכנה להשיב על כל שאלה שלו בנושא, גם אם הוא חושב שזה מגעיל. ביקשתי שלא יכנס יותר לאינטרנט ויבדוק שיפנה רק אליי כי הרבה פעמים הדברים שמוצגים באינטרנט הם מעוותים, מגעילים ולא משקפים את המציאות.
    האם פעלתי נכון? אני לא ארתע משאלות ואם ישאל אענה לו ואציג ספרים.זה בסדר? ממה להמנע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להסביר?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יפה עשית

ליאת גרוס
    18/01/2010

שלום מאיה
    הגבת בצורה טובה מאד. גם תגובתו נורמלית ומותאמת לגילו.
    חשוב לוודא כי אכן לא פותח אתרים אלו שוב. גם אם זה אומר להשאיר דלת פתוחה, לבדוק מהם האתרים האחרונים שנכנסו אליהם וכו'.
    במידה וישאל חשוב לענות לו אך בלי לתרום פרטים שאינו יודע. להסביר שמין הוא דבר נעים אך אינו מתאים כלל לגילו . אל תתעסקי עם זה יותר ממה שהוא שואל.
    רב הסיכויים שיעזוב את הנושא עד להודעה חדשה.
    אם לא, זה כבר בעייתי. חיזרי אלינו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו