כיצד לתת חפץ מעבר?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כיצד לתת חפץ מעבר?
    יעל
    18/01/2010

הי. אני זו ששאלה לגבי קשיי הירדמות של בתי. אני חושבת לתת לה חפץ מעבר. חשבתי על חיתןל בד פשוט אך לא כמו כולם.
    השאלה שלי היא איך לגרום לה להיקשר אליו?
    חשבתי אולי לישון איתו מספר לילות כי שיתפוס את הריח שלי ולשים אותו בינינו בכל פעם שאני מחבקת אותה. האם יש הצעות נוספות?
    המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיצד לתת חפץ מעבר?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה אין תשובה לשאלתי?

יעל
    20/01/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חפץ מעבר

סמדר ריינר
    20/01/2010

שלום יעל,
    את לא אמורה לתת חפץ מעבר. זהו חפץ שהילד בוחר בעצמו כשהוא בשל לזה, אם בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אני מזהה שבחר חפץ מעבר?

יעל
    20/01/2010

יש לתינוקת שלי בובה שהיא מאד אוהבת. איך אני יודעת אם רוצהגם לישון איתה? מתי בד"כ הם בוחרים חפץ מעבר (כמובן שלא כולם)? הבת שלי בת שנה וחודש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חפץ מעבר

סמדר ריינר
    21/01/2010

שלום יעל,
    זו ילדה קטנה, לא חייב להיות לה חפץ מעבר. אם יש לה היא תרצה אותו בעצמה, את לא חייבת להיות בשליטה על זה. שחררי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו