גן - גמולה בפעם השניה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גן - גמולה בפעם השניה
    הגר
    19/01/2010

שלום רב,

בתי בת שנתיים וארבעה חודשים. גמולה בפעם השנייה מחיתולים מזה 5 שבועות. (בפעם הראשונה נגמלה בגיל שנה ו- 10 חודשים, למשך 3 חודשים, וחזרה לחיתולים בעקבות משבר כניסה לגן חדש וקשיי התאקלמות). בשתי הפעמים, תהליך הגמילה היה קצר ויש לציין כי שתפה פעולה לאורך כל הדרך.כיום נהנית ללכת לגן.
    בבית- אינה מפספסת כלל - מבקשת ומוחאת כפיים לעצמה כשמסיימת ומקבלת עידוד מאיתנו. בלילה ישנה עם חיתול ופעמים רבות קמה יבשה / מעירה אותי ומבקשת לעשות פיפי.
    בגן - אינה מבקשת מהגננות פיפי /קקי. הגננת מקפידה לשאול אותה אם יש לה, היא עונה בחיוב ועושה פיפי ללא כל בעיה באסלה. הגננות מעידות כי עשתה קקי בתחתונים מזה 3 פעמים ולא אמרה דבר אלא המשיכה לשחק כרגיל.
    לדברי הגננות אינה מרגישה בנוח לפנות אליהן ולכן מציעות לי להלביש לה חיתולי גמילה ( בפעם הקודמת זה מה שעשינו, ולצערי הדבר החזיר אותה אחורה - לחיתולים.) (מבחינת הילדה זה בדיוק כמו חיתול ונותן לה לגיטימציה).
    הבעיה של הגננות היא - שאינה מבקשת! למרות שעושה פיפי באסלה.

אודה לעצתך הטובה כיצד לנהוג מול הגננות בגן ולקבל החלטה מושכלת ונכונה עבור בתי.
    בעיניי חשובה ההתמדה והנחישות בתהליך.

מזה כחודשיים היא צופה ב-DVD של "האסלה הקסומה" ובנוסף בDVD "בלי חיתולים".

תודה מראש,

הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גן - גמולה בפעם השניה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודה לקבלת תשובה בנושא הכ"כ חשוב לי

הגר
    20/01/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ישנה סיבה לאי התגובה שלכן?

הגר
    24/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גן גמולה בפעם השניה

סמדר ריינר
    25/01/2010

שלום הגר,
    זהו פורום שעוזר בייעוץ לגבי ילדים לא לגבי גננות:-)
    אני מניחה שלגננות לא נוח לעסוק בזה ואולי מבחינת העומס שלהם אין להן זמן, ואני לא בטוחה שאפשר להכריח אותן. אני מניחה שהילדה שלכן היא לא היחידה, תנסו להתעניין איך נגמלים ילדים אחרים בגן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו