מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גן - גמולה בפעם השניההגר19/01/2010
שלום רב,
בתי בת שנתיים וארבעה חודשים. גמולה בפעם השנייה מחיתולים מזה 5 שבועות. (בפעם הראשונה נגמלה בגיל שנה ו- 10 חודשים, למשך 3 חודשים, וחזרה לחיתולים בעקבות משבר כניסה לגן חדש וקשיי התאקלמות). בשתי הפעמים, תהליך הגמילה היה קצר ויש לציין כי שתפה פעולה לאורך כל הדרך.כיום נהנית ללכת לגן.
בבית- אינה מפספסת כלל - מבקשת ומוחאת כפיים לעצמה כשמסיימת ומקבלת עידוד מאיתנו. בלילה ישנה עם חיתול ופעמים רבות קמה יבשה / מעירה אותי ומבקשת לעשות פיפי.
בגן - אינה מבקשת מהגננות פיפי /קקי. הגננת מקפידה לשאול אותה אם יש לה, היא עונה בחיוב ועושה פיפי ללא כל בעיה באסלה. הגננות מעידות כי עשתה קקי בתחתונים מזה 3 פעמים ולא אמרה דבר אלא המשיכה לשחק כרגיל.
לדברי הגננות אינה מרגישה בנוח לפנות אליהן ולכן מציעות לי להלביש לה חיתולי גמילה ( בפעם הקודמת זה מה שעשינו, ולצערי הדבר החזיר אותה אחורה - לחיתולים.) (מבחינת הילדה זה בדיוק כמו חיתול ונותן לה לגיטימציה).
הבעיה של הגננות היא - שאינה מבקשת! למרות שעושה פיפי באסלה.
אודה לעצתך הטובה כיצד לנהוג מול הגננות בגן ולקבל החלטה מושכלת ונכונה עבור בתי.
בעיניי חשובה ההתמדה והנחישות בתהליך.
מזה כחודשיים היא צופה ב-DVD של "האסלה הקסומה" ובנוסף בDVD "בלי חיתולים".
תודה מראש,
הגר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לקבלת תשובה בנושא הכ"כ חשוב לי
הגר20/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ישנה סיבה לאי התגובה שלכן?
הגר24/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגן גמולה בפעם השניה
סמדר ריינר25/01/2010שלום הגר,
זהו פורום שעוזר בייעוץ לגבי ילדים לא לגבי גננות:-)
אני מניחה שלגננות לא נוח לעסוק בזה ואולי מבחינת העומס שלהם אין להן זמן, ואני לא בטוחה שאפשר להכריח אותן. אני מניחה שהילדה שלכן היא לא היחידה, תנסו להתעניין איך נגמלים ילדים אחרים בגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)