מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בגן שמציקה לבתי בת ארבע וחצימיקה19/01/2010
שלום לכם,
בתי בת ארבע וחצי, מספרת לי מדי פעם שילדה מסויימת, אומרת לה שהיא מתלבשת כמו בן (בתי לובשת טרניניגים של בנות כמו ילדים בגילה) או לא משתפת אותה במשחק עם החברות, נותנת לה להרגיש מחוץ לחבורה.
בתחילה חשבתי שהיא תוכל להתמודד לבד עם המצב, אבל ראיתי שהסיפורים חוזרים על עצמם.
אני חייבת לציין שאותה ילדה היתה בביתנו מספר פעמים כיוון שביקשה להתארח. ובכל פעם מחדש נדהמתי מרמת החוצפה שלה כלפי מבוגרים. מעבר לכך ההתייחסות שלה לדברים היא שלילית, משתמשת בביטויים כמו..."איזה מכוערת..." לגבי דמות של אישה אתיופית שראתה בטלווזיה. דברים שחשבתי שעדיין לא נמצאים בלקסיקון של ילדים בגיל זה.
אמרתי לבתי לשחק עם ילדים אחרים, אבל זה לא לגמרי עוזר.
מה אני צריכה לעשות? האם לערב את הגננת? איזה כלים לתת לבתי כדי שתוכל להתמודד איתה ולא להרגיש בצד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
גל22/01/2010לילדה יש בעיית עודף משקל והיא מעט מעט מסורבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה שמציקה
סמדר ריינר22/01/2010שלום מיקה,
לא ברור למה ההכוונה שלך לשחק עם ילדים אחרת לא עוזרת? אולי כדאי שתפרטי יותר למה זה לא עובד. האם בתך נמשכת לשחק רק איתה? האם ילדים אחרים לא רוצים לשחק איתה? לא הבנתי.
אני מתרשמת שילדה המציקה נמצאת גם במצוקה גדולה מסיבה כלשהי ומנסה להוציא את זה ע מי שנתפס בעיניה כחלש ממנה.
לערב את הגננת יכול להיות רעיון טוב, לא ברור לי מה התלבטות, נשמע שיש לך מחשבות למה לא כדאי לערב את הגננת שאותן לא פירטת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)