מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אבא נעלם.מיכל19/01/2010
היי ,חד הורית ל2 ילדים בת-3 ובן 5.5 מיזה כחודשים הגרוש שלי ניתק מגע עם ילדי כל קשר גם טלפוני בעקבות קשיים כלכלים . לפני שבוע וחצי בתי חגגה יומהולדת היתקשרתי אליו וביקשתי שישוחח עימם טלפונית שיואמר שהור נימצא רחוק בחו"ל ואוהב ושולח להם מתנות שאני קניתי לכבוד היומהולדת המטרה שלא יחשבו שניזנחו הם מאד מאד אוהבים אותו וקשורים אליו. לפני השיחת טלפון לעיתים רחוקות שאלו מתי יחזור ואמרתי שיסיים את עבודתו בחו"ל.לאחר השיחה טלפון בני כל יום שואל ובוכה שרוצה שאבא יחזור, חל שינוי בהיתנהגותו, בוכה מכל דבר,ומדבר על אביו ללא הפסקה ואפילו מדווח שחולם עליו. לבי ניקרע..מה עלי לעשות????? אשמח לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבא נעלם
סמדר ריינר19/01/2010שלום מיכל,
אכן סיפור כאוב מאוד. אין כאן הרבה מה לעשות מלבד להמליץ לך שפשוט תהיי שם עם הכאב של הילדים. תנסי להקיף את עצמכם בבני משפחה וחברים שיתמכו בך ובהם. חשוב שתדגישי בפניהם כמו שאת אכן עושה שאבא מאוד אוהב אותם והעזיבה שלו לא קשורה אליהם ולאהבתו אליהם.
תשקלי אם כדאי לך לפנות לייעוץ גם כדי לקבל בעצמך תמיכה שתחזק אותך וגם כדי שתוכלי להתייעץ עם השאלות שיצוצו בהמשך סביב התפקוד שנדרש ממך כאם וכאב בו זמנית בנוסף לגעגוע ולכאב סביב העלמו של הגרוש שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
מיכל20/01/2010סמדר תודה על תגובתך המהירה.
בהחלט אשקול לפנות ליעוץ, השאלה האם עליי לקחת את בני לפסיכולוג? ואם כן על מי היית ממליצה אני מתגוררת בראשל"צ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סמדר ריינר20/01/2010שלום מיכל,
עדיין לא הייתי ממליצה לקחת את בנך לפסיכולוג. קודם הייתי מתחילה מייעוץ עבורך, ואחר כך נראה. אם התפקוד של הילד לא נפגע, לא הייתי מטרידה אותו עכשיו. יותר הוא צריך אותך חזקה ומכילה, ולזה את צריכה עזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)