טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום! אני אם לשתי בנות בגילאי 6 ו-9. גרושה מזה שלוש שנים שבהן בנותיי ישנות בימי שני ורביעי אצל אביהן וכן כל שבת שנייה עד ליום ראשון. הן מאוד אוהבות לבלות בחברתו וגם לישון אצלו. שאלתי היא האם זה נכון ובריא לילדות לישון כל יום בבית אחר (הקטנה לפעמים שואלת איפה היאע ישנה היום) או שעדיף שיבלו אצלו עד הערב ואז יחזרו לישון בבית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אורה, אכן זה יכול היות קצת מבלבל עבור עבור ילדה קטנה לישון כל יום בבית אחר. אם כי לא הייתי מגזימה ואומרת שזה לא בריא. כן צריך לעזור לעזור לה לאסוף את עצמה, ולהגיד לה מראש כל יום, עוד לפני שהיא שואלת מה צפוי לה בהמשך היום מבחינת התכנית, כולל העניין של השינה. זה עושה סדר ונותן תחושה של החזקה. אם השינה אצל האבא היא חוויה טובה ומשמעותית עבורן ועבורו לא הייתי מפסיקה את זה, אלא עוזרת לה כמיטב יכולתי להתבלבל פחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד