מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן שנה ו- 8 עם חרדת נטישה?קרן19/01/2010
שלום רב, שמי קרן ובני בן השנה ושמונה חודשים מאור החל לפני כשבועיים לשנות את התנהגותו בגן. לפני כן אתן מעט רקע: עד עכשיו (מלבד תקופת ההסתגלות לגן) היה ילד שובב ומצחיק, עצמאי בגן, אות מופת בארוחות, היה נכנס לגן בשמחה אבל עדיין ממתין בקוצר רוח בסוף היום שאבוא לקחת אותו, תמיד הגננות היו מספרות לי על מעשי הקונדס שהוא עושה בגן כמו לחבק את הילדים וליפול איתם ואז לצחוק, או להרוס מגדלי קוביות של ילדים אחרים ולברוח כשהוא גועה בצחוק. אני כרגע בחודש השמיני להריוני השני (מאור הוא הבכור), ואני לא יודעת אם יש קשר אבל בזמן האחרון ללא הסבר כביכול הוא התחיל להיות ממש אומלל בגן, מילל כל היום ונדבק לרגלי המטפלות, עוקב אחריהן לכל מקום כאילו מפחד לעזוב אותן, לא אוכל כמעט כלום, מתעורר משנת הצהריים מוקדם בשעה ובקיצור - לא אותו הילד. בבית הוא מתנהג אותו הדבר כמו תמיד, אולי קצת יותר צמוד אלי אך הוא גם היה מעט חולה בזמן האחרון (שיעולים, קצת חום, הקאות).
אינני יודעת ממה יכולה לנבוע התנהגות זאת (אולי מהלידה הקרבה?) וחשוב מכך - מה עושים כדי להקל על הילד? עוד פרט - לפני כשלושה חודשים נסענו אני ובעלי לחו"ל ל- 5 ימים. כשנעדרנו הוא נשאר אצל הורי והיה מדהים לדבריהם. שיחק שר ורקד ולעיתים רחוקות הראה סימני עצב. האם אפשרי שעכשיו יש ביטוי לנסיעה שלנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל מענה לשאלתי
קרן21/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)