טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בת שלי בגן. פעם אחת גנבה טלפון צעצוע מהגן בתוך התיק כעסתי עלה מאוד וספרתי לגננת לאחר שבועים גנבה שעון של אחת הגננות כנירא היה מונח בשולחן ואני לא יודעת איך להתמודת אם זה אני ממש בדכאון היר הבת היחידה שלי נתני וקנתי לה כול שרצתה מה לא עשתי נכון איך אני יוכל לטפל בזה האם אני חייבת לגשת לפסיכולוג או שאפשר לטפל בזה באופן עצמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום טלי, נראה לי שהנושא חרג מפורפוציה.מדובר בילדה קטנה. צריך פשוט להסביר לה זה קרכה רק פעם אחת, לכן הכעס הוא עדיין מיותר. רמת האכזבה שלך ממנה היא ממש מוגזמת. ילדים בגילה עושים לפעמים דברים כאלה. אם זה חוזר כדאי לחשוב מה קרה, מה מציק לה. זה לא אומר עלייך שאת אמא לא טובה ולא אומר עליה עדיין כלום בגיל כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד