מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבוכה וחוסר ביטחוןיעל20/01/2010
שלום רב!
יש לי ילדה בת 6.5 שלומדת בכיתה א'. שמתי לב וגם ההורים מעירים לי שהיא אומרת משפטים כגון "בא לי למות, לא רוצה לחיות", "אני הכי מטומטמת בכיתה".
בימי הולדת היא יכולה סתם כאילו להרביץ לעצמה כדי למשוך תשומת לב.
ההתנהגות שלה יכולה להיות קצת ילדותית. שאלתי האם כדאי לעשות עם זה משהו או לעזוב את זה ויעבור מעצמו. האם זה נובע מחוסר ביטחון או משהו אחר.
לילדה באופן כללי זה לא מפריע, היא עושה זאת, לדעתי, כדי למשוך תשומת לב בחוץ ובכיתה. ילדים בכיתה מספרים להורים שהילדה אמרה או עשתה כך וכך.
היא ילדה מפונקת, אבל חוץ מזה אין קשיים מיוחדים, לא עברה איזה טראומה או משהו אחר דומה. אודה לך מאוד אם תוכלי לייעץ לי מה ניתן לעשות והאם בכלל להתייחס למצב.
רב תודות וסוף שבוע נעים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבוכה וחוסר ביטחון
סמדר ריינר20/01/2010שלום סיגל,
האם ניסית לדבר עם הילדה ולשאול אותה למה היא אומרת את הדברים האלה? אולי יתגלו לך דברים שלא חשבת עליהם...
זה כן נשמע שהילדה במצוקה כלשהי. כדאי לפחות לברר את זה, למה היא חושבת שהיא מטומטמת ולמה היא אומרת שבא לה למות.אחרי שתנסי לברר, אנא חיזרי לפה להמשך התייעצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)