מבוכה וחוסר ביטחון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מבוכה וחוסר ביטחון
    יעל
    20/01/2010

שלום רב!
    יש לי ילדה בת 6.5 שלומדת בכיתה א'. שמתי לב וגם ההורים מעירים לי שהיא אומרת משפטים כגון "בא לי למות, לא רוצה לחיות", "אני הכי מטומטמת בכיתה".
    בימי הולדת היא יכולה סתם כאילו להרביץ לעצמה כדי למשוך תשומת לב.
    ההתנהגות שלה יכולה להיות קצת ילדותית. שאלתי האם כדאי לעשות עם זה משהו או לעזוב את זה ויעבור מעצמו. האם זה נובע מחוסר ביטחון או משהו אחר.
    לילדה באופן כללי זה לא מפריע, היא עושה זאת, לדעתי, כדי למשוך תשומת לב בחוץ ובכיתה. ילדים בכיתה מספרים להורים שהילדה אמרה או עשתה כך וכך.
    היא ילדה מפונקת, אבל חוץ מזה אין קשיים מיוחדים, לא עברה איזה טראומה או משהו אחר דומה. אודה לך מאוד אם תוכלי לייעץ לי מה ניתן לעשות והאם בכלל להתייחס למצב.
    רב תודות וסוף שבוע נעים!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבוכה וחוסר ביטחון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבוכה וחוסר ביטחון

סמדר ריינר
    20/01/2010

שלום סיגל,
    האם ניסית לדבר עם הילדה ולשאול אותה למה היא אומרת את הדברים האלה? אולי יתגלו לך דברים שלא חשבת עליהם...
    זה כן נשמע שהילדה במצוקה כלשהי. כדאי לפחות לברר את זה, למה היא חושבת שהיא מטומטמת ולמה היא אומרת שבא לה למות.אחרי שתנסי לברר, אנא חיזרי לפה להמשך התייעצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו