מתחננת ליעוץ ! אני ממש שבורה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתחננת ליעוץ ! אני ממש שבורה
    יונית
    21/01/2010

שוב הגעתי לעבודה אחרי בוקר קשה במיוחד משהו קרה לילדה המדהימה שלי ולכן אני פונה אליכן בתקווה שתיעצו לי מה לעשות או שתפנו אותי ליעוץ בנושא.
    ביתי בת 5.5 הייתה ילדה יחידה עד לפני 10 חוד' שנולד אחיה הקטן מאז ההתנהגות שלה מאוד משונה, מפונקת, מרדנית אבל זה מובן מאוד.
    כמה משפטים על ההתנהגות המוזרה:
    1.כל דבר שהיא צריכה לעשות היא מותחת אותנו דקות ארוכות עד שהיא עושה כמו לצחצח שיניים, ללכת לישון, לאכול וכד'
    2. בבוקר היא נועלת נעלים ומותחת את הסקוטצי'ים של הנעל 30 פעם מין אובסיסה מוזרה שהיא לא יוצאת עד שהנעל הדוקה מאוד.
    3. כשאני מסרקת אותה בבוקר היא מבקשת קוקו ללא שיער קופץ שיהיה הכי משורטט וישר ואני צריכה לעשות קרוב ל 10 פעמים בבוקר!!! מה שמביא אותי לעצבים ללחץ ואותה לבכי ללא הפסקה.
    4. היא מאוד חכמה ועוד מטרום חובה ידעה אותיות, מספרים, לכתוב עוד לפני זמנה היום היא לומדת בגן יום שלם על אות וכשהיא מגיעה הביתה היא לא זוכרת את שמה מה שמאוד מוזר לי ולגננת.
    - דבר חשוב לציין היא אינה אוכלת פירות וירקות כלל היא נגעלת מהמרקם וגם אם זה מונח לידה היא לא תאכל אוכל, היא מאוד בררנית ואוכלת רק דברים מסוימים.
    מה עושים? עזרו לי בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ

סמדר ריינר
    21/01/2010

שלום יונית,
    נראה שההתנהגות של בתך היא חרדתית. אולי כדאי לפנות לייעוץ מסודר ולהבין טוב יותר מה הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו