מה לעשות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    גל
    22/01/2010

ביתי בת 5 מבקשת בלי סוף להזמין חברים מהגן.(לא אכפת לה אפילו שזה ילד שהיא לא מדברת איתו בכלל) ניסיתי אין ספור פעמים . ורוב הפעמים נענתי בשלילה או שההורה לא יכול או בבדרך כלל הילדים לא רוצים.היו 4 פעמים שהתקיים מפגש ללא המשכיות. הילדה חברותית מלאה ביטחון עצמי בגן הגננת אומרת שנהדרת מכל הבחינות.
    ישנם ילדים שמשחקת איתם בגן . ובמפגש אחר הגן(יום הולדת או גן שעשועים) הם לא מתייחסים אליה . יש לציין שהיא תמיד יוזמת, מנסה . אפילו שהיא לא מכירה בכלל ניגשת ויוזמת אינטרקציה חיובית. כאשר לא רוצים לשחק איתה היא מתחילה לשאול את הילד בלי הפסקה : למה הוא לא רוצה לשחק איתה ומנסה כל דרך על מנת שיחק איתה (ולפעמים היא גם מצליחה )היא מתחננת לילד.התחנונים האלה קורעים את ליבי ומצד שני מרגיזים אותי . למה היא צריכה להתחנן שישחקו איתה , היא ילדה מדהימה מכל הבחינות אז למה בכל זאת כל פעם מחדש זה לא עובד.בנוסף הילדה מעונינת ביום הולדת (לא בגן) אני מעונינת לעשות לה אך חוששת שלא יבואו ילדים מספיק והיא תתאכזב כמו כל הפעמים שניסיתי להזמין חבר.(אני מזמינה גם משפחה אך ברצוני להביא ליצנית אך צריך בשביל זה ילדים בשכבת הגיל פחות או יותר שלה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין

גל
    22/01/2010

לילדה יש עודף משקל ומעט מעט מסורבלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה שלא משחקים איתה

סמדר ריינר
    22/01/2010

שלום גל,
    אני לא יודעת מה הסיבה שבתך מעוררת תגובה כזו אצל ילדים. קשה לי להאמין שזה רק בגלל המשקל העודף. את לא מספרת שמקניטים אותה או לועגים עליה בגלל זה, ומדובר בכל זאת בילדים קטנים. יכול להיות שיש משהו באינטראקציה שהיא מייצרת, שהוא בכל זאת לא נעים ואת מתקשה לזהות? אולי היא לוחצת מדי? אולי ילדים מרגישים שהיא מנדנדת? כשהיא כבר כן משחקת - האם שמה לב מה האחר רוצה או צריך? אולי במסווה של ההתחננות יש משהו שקצת כופה את עצמה על אחרים ולא נותנת להם מרחב?
    אולי תנסי לשאול אימהות, אם הן יסכימו להיות כנות איתך, למה לדעתן הילדים שלהן לא רוצים לבוא אליה? אולי חלק מהילדים אמרו להן למה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו