בעיות התנהגות לילד בן 10

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגות לילד בן 10
    אתי
    25/01/2010

בני בן 10 תלמיד כיתה ה' . מצטיין בלימודים ויחד עם זאת יש לו בעיות התנהגותיות . הוא מתחצף בבית הספר כמעט לכולם , מתקשה להישמע ולקבל את חוקי בית הספר . גם אם לדוגמא המורה אומרת לו לזרוק את המסטיק הוא חייב לשאול למה ומתווכח , וגם כשהמנהלת לוקחת אותו לשיחה על עניין המסטיק הוא מתעקש ולא מבין למה זה שהוא שאל את המורה "למה" נחשב להתחצפות . וגם בבית זה אותו סיפור . ואני לא יודעת באיזו שיטה אני צריכה להסביר לו שלפעמים פשוט צריך לשתוק . אנחנו עומדים בפני בדיקות קשב וריכוז (לבקשת בית הספר) , אנחנו ממש בתחילת הדרך , אבל אי אפשר שעד שיגיעו התשובות הילד ימשיך להתחצף וגם לא יבין מה עשה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות התנהגות לילד בן 10

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגות לילד בן 10

סמדר ריינר
    25/01/2010

שלום אתי,
    עכשיו אני אשאל למה, ואני מקווה שזו לא חוצפה:-) אבל למה אי אפשר באמת? מה נהיה כל כך דחוף פתאום? הבעיות האלה התחילו רק עכשיו?
    תראי, אני לא בטוחה שהילד באמת לא מבין, וגם אם הוא לא מבין אני לא בטוחה שלהסביר לו יפתור את הבעיה. כשמגיעים לחוצפה ברמה כזו, יש מקום להגיד לילד שיש דברים שהוא צריך לעשות גם אם הוא לא מבין.
    נשמע לי שהבעיה כאן קצת יותר עמוקה והיא בודאי לא מהיום, ואולי כדאי ללכת לייעוץ מסודר בעניין, מעבר לבדיקת הקשב והריכוז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו