מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא אוסף צעצועיםהילה ס25/01/2010
היי יש לי ילד מקסים בן שנתיים וחצי..חכם ויודע לעשות מניפולציות
כל ניסיותיי לגרום לו לאסוף צעצועים אחריו עולים בתוהו..הוא פשוט לא אוהב לאסוף צעצועים ואומר לי שאני צריכה לאסוף אחריו
מהר מאוד ממצה משחק ורוצה לעבור למשחק הבא.אני לא מרשה לו להתחיל משחק עד הוא לא אוסף את הצעצוע ומסבירה לו שככה יהיה נוח וקל למצוא את הצעצועיםש הוא אוהב לשחק
אם כי כל יום מחדש הוא מאתגר ולא מוכן לאסוף את הצעצועים שלו ....לפעמים אני סוגרת את הדלת והוא בוכה 2-3 דקות עד שמבין שלא יעזור לו רק אם יאסוף והוא אוסף...היום הסברתי לו שאם הוא רוצה את המוצץ הוא חיב לאסוף את הצבעים איתם צייר קודם לכן גם זה לא עזר..אפילו השוקולד שהראיתי לו לא עשה את העבודה.
אני מרגישה שאני צריכה לשחד אותו כדי לאסוף את הצעצוע שזה גם לא בסדר..מצד שני כל יום לסגור אותו בחדר ל3-5 קות של בכי עד שהוא אוסף לא ככ נעים לי
יש למישהי טיפ מועיל?רעיון יצירתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אוסף צעצועים
סמדר ריינר25/01/2010שלום הילה,
מדובר בילד מאוד קטן, שהוא למעשה עדיין תינוק, ויש לך ציפיות למשמעת ממנו שלדעתי לא כל כך תואמות גיל. תנסי לעשות מזה משחק ולאסוף יחד איתו, תוך כדי תחרות למשל או תוך כדי שאתם זורקים אחד על השני בובות רכות. לא הייתי נכנסת איתו למאבקי כוח על זה בגיל הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)