מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת 8 ללא גבולותחגית26/01/2010
נכון להיום לביתי בת ה 8 אין שום גבולות כאשר הדבר מתבטא בזה שהילדה דורשת צומת לב בילתי הגיונית של 24 שעות ביממה היא לא נותת לאף אחד לדבר איתי היא כל הזמן רוצה להיות מרכז העיניינים. (לדוגמא יושבים בשולחן לארוחת ערב וכל מי שמדבר איתי היא פשוט מנקרת "אמא אמא" ) היא טוענת שסידור החדר שלה צריך להעשות על ידי ולא שהיא תהייה אחראית על זה.
הילדה חושבת שכל בני הבית עובדים בשבילה וחייבים לה ואם לא היא צועקת צורחת ולא מקבלת שום תשובה. היא דורשת המון חיבוקים וחיזוקים חיוביים. וחשוב לי לציין שהיא שיש לה המון כעסים על האחים שלה שנימצאים בקירבתי. ועוד דבר שחשוב לי לציין הילדה בסך הכל בת 8 ומראה סימנים שהיא רוצה להיתבגר מהר יותר לדולמא היא רוצה לשים אודם (כמו אמא) היא רוצה לשים לק בציפורניים היא רוצה שהדלת בחדר שינה שלי לא תיסגר היא אפילו רוצה לראות דברים שמבוגרים עושים (סרטי פורנו). השאלה שלי איך מתחילים? ואם ביכלל בגיל הזה ניתן לתקן. הילדה היא בת יחידה בבית אחרי 2 בנים ואת מרבית צומת ליבי היא מקבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבולות וסמכות הורית בכל גיל אפשרית
נעמה סבג שמש26/01/2010מיכל שלום,
בהחלט שניתן ורצוי לתקן, ובהקדם!
עבודה קשה מחכה לך, אך אפשרית. התחילי מכך שתפגיני בפני הילדה שכבר אינך "מפחדת" מתגובותיה, כאשר את מסרבת לה או אינה נענית לה.
בכל פעם שאינה מתנהגת כנדרש, שלחי אותה לחדר להרגע. זו לא המלצה, זו הוראה שתתני.
בנו תקנון בבית, בו יהיה כתוב מה קורה כאשר החוקים לא מתקיימים.
היי נוקשה ועקבית ואל תוותרי.
כמובן שאין זה סותר הפגנת חיבה: "אני מאד אוהבת אותך, אבל אני לא מרשה להכנס לחדרי ולגעת לי בחפצים". בפעם הבאה שתגעי בחפציי, אקח לך את חפצייך שלך, את בובתך האהובה. וכו'.
אם תראי שאינך מתמודדת לבד פני להדרכת הורים. אל תתמהמהי.
בנוסף, חשוב שבן זוגך יהיה שותף מלא ותהיו מתואמים בעמדתכם.
נתתי קצת טיפים להתחלה אך אין זה מספק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)