מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדת נטישהאלפואר טל-אור26/01/2010
יש לי בן בן 2.5 אשר לפני כמה ימים התחיל לא לישון בלילות .
עד לפני כמה ימים הוא היה הולך למיטתו לבד וצופה בטלויזיה ונרדם או שאני מקריאה לו סיפור ומיד נרדם.
היום הוא לא מוכן להרדם בחדר עפ"י שהוא עם אחותו בת ה-4 הוא מבקש להיות איתי או עם בעלי
ולישון איתנו
הוא נרדם בסלון ואני מעבירה אותו למיטתו ובאמצע הלילה הוא מתעורר ומתחיל לצרוח ומבקש לישון איתי .
הוא מסכים ללכת למיטה שלו רק עם נישן איתו, ואם אנחנו עוזבים אותו לשנייה הוא פשוט צורח, כאילו הוא מפחד ממשהו.
האם הוא סובל מחרדת נטישה ? איך עלי להתנהג ? האם אני אמורה לתת לו לישון איתנו במיטה.
איך מטפלים במקרה כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדת נטישה
סמדר ריינר26/01/2010שלום טל אור,
השאלה החשובה היא מה קרה לפני מספר ימים שבנך החל להגיב בצורה כזו. יש כאן מצוקה כלשהי, שעד שלא נבין אותה, זה לא ברור איך כדאי לנהוג.
האם משהו הפחיד אותו? האם נשאר לבד בסיטואציה מסויימת בלי שהיה מוכן לכך מראש ונבהל? נפל וקיבל מכה מפחידה, נבהל מכלב? משהו אחר? האם הוא אומר ממה הוא מפחד? (מהחושךף ממפלצות, מגנבים וכו').* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)