טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, יש לי 2 ילדים בן 3.5 ובן חצי שנה. אנחנו מעוניינים לצאת לחופשה של לילה ולהשאיר אותם עם סבא וסבתא שהם מכירים ואוהבים. שאלתי היא האם חופשה קצרה כזו עם הכנה מתאימה כמובן לבן הגדול יכולה להזיק להם או לגרום לחרדת נטישה? הבן הקטן קטן מדי או שזה בסדר לצאת ללילה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כיוון שמדובר על חופשה ללילה אחד, לבן הגדול לא יהיה קושי. לגבי הקטן- האם הוא איתך בבית? האם הוא יונק? האם הוא מתעורר רבות בלילה? אם כן, כמובן שהפרידה תהיה קשה עבורו. אם לא, וסבא וסבתא רגילים לטפל בו, זה יכול להיות בסדר, כל עוד את מרגישה נוח ושלמה עם העניין. חשוב שיידעו בדיוק מהם הרגליו, עד לפרטים הקטנים. כמו כן, מומלץ שהם יבואו לביתכם, כי אז לתינוק יהיה את מיטתו, יהיה את הפינה שלו וכך יהיה לו קל יותר להתמודד עם העדרכם. את מוזמנת לקרוא מאמרים שלי בנושא באתר זה או באתר שלי. כמו כן ישנן גם כתבות ב"מהתקשורת" אליהן התראיינתי בנושא זה.
תהנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד