ניסיתי כבר כל דרך הגיונית!!!!!!!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ניסיתי כבר כל דרך הגיונית!!!!!!!!!
    ויוי בל
    26/01/2010

ביתי בת ה-9 היא בת אמצעית, אך מערכת היחסים ביני לבינה היא כבר בלתי נסבלת ואני זועקת HELP! כי אני כבר מאבדת שליטה באופן הדיבור שלי אליה. זוהי ילדה מיוחדת מעניינת וחכמה מאוד אך כל דבר שעליה לעשות כמו מקלחת שעורי בית לסדר חדר או לקום בבוקר ולהתארגן בזמן פשוט הופך לסיוט יומיומי היא לא מסוגלת לעשות את הדברים הללו מבלי שאבקש אותם מספר רב של פעמים. ניסיתי הכל על-פי דעתי ומחשבתי ביקשתי יפה, הייתי סבלנית, נתתי לה להחליט מתי... ולקחת אחריות על ארגון היומיום שלה וזה פשוט לא עובד. בלימודים היא תלמידה מצליחה אבל בבית הבעיות איתה משפיעות על כל בני הבית. כאילו היתה הילדה היחידה בבית. הכל מתרכז סביבה בסופו של דבר בטוב וברע. היא זקוקה להמון תשומת לב והיא מקבלת יחס הקשבה והמון אהבה. הבעיה הגדולה שלי שאני כבר ממש ממש מתוסכלת ואני מדברת אליה מאוד לא יפה על כך שהיא לא מסוגלת ולא יכולה ולא אחראית ושהיא משבשת את כל ההתנהלות בבית ושתמיד הכל סביבה ונמאס לי. אני פוגעת בה מאוד ומערערת אותה ואני פשוט הרוסה מזה. אבל זה מה שקורה לי כשאני כבר לא מוצאת שום דרך איתה. בבקשה בבקשה תנו עצתכם. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות עם הבת

סמדר ריינר
    26/01/2010

שלום ויוי,
    נשמע שהמצב חמור ביניכן ובמצבים כאלה, כשלא מסתדרים ומיואשים כדאי לפנות לטיפול בשילוב הדרכת הורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו