פחד בגינת המשחקים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד בגינת המשחקים
    לילך
    26/01/2010

שלום רב,
    בתי בת שנתיים וחודשיים
    שמתי לב שפיתחה פחד לטפס בגינת המשחקים על סולמות ולעמוד על המשטחים שיש בהם חורים קטנים .
    היא מראה רצון גדול להתגלש במגלשות אבל לא מעיזה להתקרב לסולם וגם אם אני מעלה אותה למשטח ממנו ניתן להתגלש היא מתחילה לבכות בכי שמראה על פחד ורוצה שאוריד אותה
    כיצד ניתן לעזור לה להתמודד עם הפחד ולהתחיל לשחק כמו כל הילדים בגילה?
    אציין שבמעון שבו היא נמצאת אין מתקני טיפוס כאלו גבוהים אלא הכל ביותר קטן
    תודה
    לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד בגינת המשחקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמון בין הורה לילד

נעמה סבג שמש
    26/01/2010

לילך שלום,

תגובת ביתך היא נורמלית ואופיינית לרבים בגילה. יש החוששים מנדנדות, אחרים ממגלשות.
    לי עם ילדת ואל תלחצי עליה. כל דבר יגיע בזמנו. מידי פעם תוכלי לנסות ולהציע לה לטפס איתה ביחד.
    בהמשך תוכלי להציע לה הפתעה אם תתגבר ותנסה לטפס. לא חייב לטפס על כל הסולם. ניתן לטפס גם 2-3 שלבים בלבד.

הכי חשוב הוא לא ללחוץ, להמתין בסבלנות ומידי פעם להציע. אל חשש, זה ישתנה עם הזמן, כל עוד לא תגרמו לה ל"אנטי", וזה עלול לקרות כאשר דוחקים בילד.
    תוכלי לקרוא מאמר שכתבתי, המדבר על אמון בין הורה לילד, הן באתר זה והן באתק שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו