נשיכות....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נשיכות....
    מלי
    28/01/2010

ביתי בת שנה וארבע במשפחתון עם עוד 4 ילדים בני גילה המטפלת חמה ומקסימה בשבועות האחרונים ביתי חוזרת כמעט כל יום עם סימני נשיכות מילדים בשיחה עם המטפלת היא טוענת שזה ענין של שניות וזה קורה מול העינים שלה ואין לה הרבה שליטה בגיל הזה או כלים למנוע את זה כמו כן היא טוענת שגם הבת שלי נושכת יש לצין שיש לה אחים בבית והיא נמצאת הרבה עם שכנים בני דודים גם בני גילה ואף פעם לא נתקלתי שהיא נשכה...שאלתי האם יש דרך למנוע את הנשיכות הללו? האם אני יכולה לדרוש מהמטפלת שזה לא יקרה? האם יש לכם כלים להציע איך להתמודד עם תופעה כזו בגיל הזה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשיכות....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשיכות

סמדר ריינר
    28/01/2010

שלום שושי,
    ילדים בני שנה הם מאוד קטנים, והם חשים את העולם דרך הפה גם בצורה אלימה. לא נראה לי שאפשר לדרוש מהמטפלת שזה לא יקרה, אפשר לבקש ממנה להשתדל יותר. אגב מאוד יכול להיות שהילדה שלך כן נושכת בגן אם זה מה שהיא רואה שעושים שם, ואחר כך היא לא עושה את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט תודה...

מלי
    28/01/2010

זה הטריד אותי אני מרחמת על הילדה שחוטפת נשיכה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו