טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אוטוטו אני מתגרשת, וישלי בנזוג חדש לחיים. יש לי 3 בנות ( 13 וחצי, 12, 8 ). הבנות יודעות עליו אך עדיין לא פגשו אותו. ברצוננו בעתיד הקרוב לעבור לגור יחד , לדירת הבנזוג יחד עם הבנות. איך עושים את זה? איך אומרים לבנות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אילה. נראה לי שאתם קצת מקדימים את המאוחר. הבנות עוד לא פגשו אותו וכבר את שואלת איך לספר להם שעוברים לגור ביחד. משהו כאן מהיר מדי. הן צריכות קודם כל לפגוש אותו, ומאוד בהדרגה לבלות ביחד יותר זמן. קודם כל ארוחות משותפות נניח ואחר כך יום או סוף שבוע ביחד. רק אחרי תקופה, שרואים שאכן מסתדרים וזה אפשרי אפשר לחשוב על מעבר למגורים משותפים. גם לזה צריך להתכונן, מבחינת מה יהיה מקומן בבית גם פיזית מבחינת חדרים, וגם מבחינת חוקי הבית ההרגלים שלהם, הזמינות שלך אליהם וכו'. זה דבר מאוד מסובך ומאוד רגיש, ומאוד חשוב להשתדל לא לעשות אותו על רגל אחת ומאילוצים טכניים בלבד. יכול להיות שאת צריכה לפנות בית ונראה לך טיפשי לא לעבור מיד עם הבן זוג וזהו, אבל נראה לי שכאן קיצורי דרך זולים יעלו אחר כך בדרך ארוכה הרבה יותר ומאוד מאוד ביוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד