אוננות אצל ילדה בת - 5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוננות אצל ילדה בת - 5
    אושרת
    28/01/2010

בוקר טוב,
    בתי בת החמש נוהגת לאונן בישיבה על כיבא- התנדנדות, זה קורה בגן כאשר היא מציירת, עובדת בישיבה, בזמן ריכוז וכו'. בבית בעיקר כאשר היא צופה בטלויזיה . מספיק לקרוא לה בכדי שהיא תפסיק , אך אם היא ממשיכה להיות שקועה בעיניניה שהיא תתחיל שוב. לא נראה לי שהיא ממש מחפשת את זה כל הזמן , אך בכל זאת יש לי תחושה שזה התגבר בתק' האחרונה. השאלה היא האם זה נפסק בדרך כלשהיא הפחד הוא בעיקר שככל שתגדל וילדים אחרים יהיו מודעים למהות ההתנדנדות הם יציקו לה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות אצל ילדה בת - 5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות בגיל 5

ליאת גרוס
    28/01/2010

שלום אושרת
    את מתארת משהו די שכיח ולא מדאיג. יחד עם זאת חשוב להעביר לה מסר שתנועות אלו אינן מקובלות ולכן יש להפסיקן. אין צורך להתייחס להיבט המיני שבתנועות אך חשוב להעביר מסר שזה אסור.כמו שאסור לצעוק במפגש. חשוב להעיר לה שוב ושוב עד שתפסיק.
    בנוגע לדאגה על מה שיקרה בגיל מאוחר יותר, נראה לי שאפשר להרגע. ראשית, אם תאסרו את זה מעכשיו ההתנהגות הזו תיפסק ושנית, כשהיא תהיה מודעת למהות ההתנדנדות היא תפסיק בעצמה או לפחות תמצא את המקום והזמן המתאים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו