צרחות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צרחות
    מלי
    28/01/2010

כשילדי צורחים "סתם" בעלי שם אותם ב"חדר צרחות" עד שהם נרגעים ואז הם יוצאים לי אישית זה מפריע ואני אומרת לו שמותר להם לצרוח או לבכות כי הם כרגע מתוסכלים ממשהו שרצו ולא קיבלו או משהו דומה...ואם שמים אותם כאילו בעונש הם לומדים שאסור להם לכעוס לבכות וכו כי מקבלים על זה עונש.....כיצד אכן יש להתנהג עם בכי של ילדים כשאנחנו לא רוצים או לא יכולים לתת להם את מבוקשם והם בוכים.....האם זה נכון לשיםאותם בחדר עד שירגעו שבד"כ זה עוזר...והן נרגעים מהר או שזה יכול לעשות להם איזה נזק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צרחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צרחות

סמדר ריינר
    28/01/2010

שלום מלי,
    ענישה מהסוג הזה, לדעתי לפחות יכולה לגרום נזק כי זה בעצם סוג של דחייה. אנחנו אומרים לילד לא מעניין אותנו שמשהו מציק לך, תמודד עם זה לבד, רק אל תפריע לנו באוזניים.
    לא ברור לי מה זה צורחים "סתם". עבור אדם מבוגר זה "סתם" עבור ילד זה מאוד חשוב באותו רגע. גם לא ציינת מה גיל הילדים.
    כמובן שלא צריך בהכרח לתת להם את מבוקשם רק בגלל שהם צורחים. אבל כן צריך לנסות הרגיע אותם, בחיבוק או במילה מרגיעה, להציע פיתרון חלופי אם יש (עכשיו אי אפשר גלידה אבל אחרי האוכל כן) ואם אין פשוט להגיד שזה באמת מעצבן שהם לא קיבלו מה שרצו, אבל יש לזה סיבה כזו וכזו, ובוא נחשוב ביחד מה אפשר לעשות כדי שזה יכאב פחות ויחזור לנו המצב רוח הטוב. אם כל זה לא עוזר, אז שיבכו קצת. אם הם לא מקבלים את מבוקשם, זה יפסיק לבד, כל עוד אתם עיקביים, גם בלי עונשים משפילים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו