ילד בן חסר ביטחון מוחלט

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן חסר ביטחון מוחלט
    ילד בן 4
    28/01/2010

שלום רב,
    יש לי בן בן -4, ילד חכם ומקסים. אך מאז ומתמיד הוא היה חסר ביטחון. הוא מפחד להכנס לבד לחדר שלו, ללכת ברחוב בלי להחזיק יד, בגן וגם בבית אם משהוא אומר לו משהו שלא נראה לו הוא ישר נפגע ובוכה, מעדיף לשחק לבד ושכל המשחקים אך ורק שלו ולא של אף אחד, עדין קשה לו לעשות קאקי באסלה כי הוא מפחד שזה יכאב לו כי בעבר זה כאב לו כמה פעמים ומאז קשה לנו לשכנע אותו לשבת באסלה. מכל דבר מפחד ממש מהכל, חסר ביטחון ברמה מאוד גבוה וגם ביישן יחד עם זאת. לי זה מאוד מפריע כי אני מהיום הראשון שלו נתתי לו להרגיש שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה ואני תמיד שומרת אליו. כמובן לא בדברים מסוכנים אבל כן נתתי לו להרגיש משוחרר שהיה לו ביטחון עצמי כי הרגשתי שאין לו ביטחון. היום כשהוא בן 4 אני מאוד דואגת וזה מאוד מפריעה השאלה שלי מה אפשר לעשות עם כל זה איך לטפל עכשיו שבעתיד לא תהיה לנו בעיה בבית ספר וכו'. והאם יש טיפול כלשהו הדרכה להורים אך להתנהג במצב כזה? שהו שיכול עזור לנו. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן חסר ביטחון מוחלט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 4

סמדר ריינר
    28/01/2010

שלום לך,
    אנא פני לעמודת "שאלות נפוצות" לתשובה בנושא פחדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו