כיתה א'

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כיתה א'
    מירב
    08/10/2007

ביתנו הבכורה עלתה השנה לכיתה א'. בסך הכל אני מרגישה שהכל די בסדר, היא עלתה עם עוד שנים עשר ילדים, המורה נעימה וחביבה והיא בדרך-כלל במצב רוח טוב.

בשבוע האחרון אני מרגישה שמשהו השתנה - פעמיים היא חזרה עם שיעורי בית (ממש קצרים אבל בשבילה זה נראה איום ונורא), בכל פעם היה לה חשש גדול להתמודד עם זה, כל ההתמודדות היתה עם בכי והיסטריה. אני שמה לב שהתקשורת פחות טובה, היא הרבה יותר בכיינית (גם בלי קשר לשיעורים) אי אפשר להבין מה היא רוצה ולמה היא בוכה, ומכל דבר היא "עושה סיפור"...
    בנוסף אני מרגישה שהיא מרשה לעצמה יותר להתחצף.

הייתי שמחה לקבל איזו עיצה איך יוצאים מהמצב הזה, בסוף כל יום אני מרגישה מותשת ומתוסכלת ודואגת שבעצם אולי לא הכלתי אותה ולא תמכתי בה...אלא יותר גערתי בה. (קשה לי להכיל אותה כשהיא נמצאת במצב היסטרי כזה של בכי ללא הצדקה).

אשמח לעיצה.
    מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיתה א'

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיתה א'

שרון באומל
    09/10/2007

שלום מירב
    אני מציעה לומר לילדה ששמת לב שבשבוע האחרון היא מאוד לחוצה משעיורי הבית וגם מתעצבנת נורא מהר בלי קשר והיית רוצה לדעת מה עובר עליה. היא כבר ילדה גדולה ויכולה להסביר. יכול להיות שהיא מרגישה שהיא לא מבינה את החומר או שקרה משהו עם החברים (או סיבות אחרות).
    בברכה,
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו