טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי בת 5.5 מלאת שמחת חיים, מקובלת חברתית, אהובה, ומוכשרת בוחרת לאחרונה, יותר ויותר להמציא סיפורים שלא נבראו. היא מרבה בפרטים מדויקים ומשכנעים שגורמים לכולם להאמין לה. קשה לי להבין למה. איזה צורך זה משרת אצלה. נכון שהיא מרוויחה המון תשומת לב ואהדה מהשומעים אותה אבל מה כל כך חסר מלכתחילה. איזה פונקציה מלבד תשומת לב, התפעלות או דאגה זה משרת? הסגנון מאוד מאוד אמין ומתוחכם. משחק שלא מבייש את השחקנים הטובים ביותר. ממש קשה לעלות על זה. האם יש לי סיבות לדאגה? כיצד להגיב לסיפורים שלה? לפעמים אני מתפרצת בכעס כי אני נפגעת שהיא מוליכה אותי שולל בנושא שנוגע לבריאות שלה למשל. ולפעמים אני רק מקשיבה ומהנהנת. אבל ללא ספק התחלתי להיות מוטרדת ומודאגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מירה, לא נתת שום פרטי רקע ולכן קשה לי לדעת איזה סיבות יש לילדה שלך להתנהג כך. לא סיפרת דבר על המשפחה, על אירועים שקרו לאחרונה, ואיזה סיפורים למשל היא מספרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד