סיפורים מומצאים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סיפורים מומצאים
    מירה
    29/01/2010

בתי בת 5.5 מלאת שמחת חיים, מקובלת חברתית, אהובה, ומוכשרת בוחרת לאחרונה, יותר ויותר להמציא סיפורים שלא נבראו. היא מרבה בפרטים מדויקים ומשכנעים שגורמים לכולם להאמין לה.
    קשה לי להבין למה. איזה צורך זה משרת אצלה. נכון שהיא מרוויחה המון תשומת לב ואהדה מהשומעים אותה אבל מה כל כך חסר מלכתחילה. איזה פונקציה מלבד תשומת לב, התפעלות או דאגה זה משרת? הסגנון מאוד מאוד אמין ומתוחכם. משחק שלא מבייש את השחקנים הטובים ביותר. ממש קשה לעלות על זה. האם יש לי סיבות לדאגה? כיצד להגיב לסיפורים שלה?
    לפעמים אני מתפרצת בכעס כי אני נפגעת שהיא מוליכה אותי שולל בנושא שנוגע לבריאות שלה למשל. ולפעמים אני רק מקשיבה ומהנהנת. אבל ללא ספק התחלתי להיות מוטרדת ומודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיפורים מומצאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיפורים מומצאים

סמדר ריינר
    30/01/2010

שלום מירה,
    לא נתת שום פרטי רקע ולכן קשה לי לדעת איזה סיבות יש לילדה שלך להתנהג כך. לא סיפרת דבר על המשפחה, על אירועים שקרו לאחרונה, ואיזה סיפורים למשל היא מספרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו