שינוי בהיתנעגות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינוי בהיתנעגות
    קטיה
    09/10/2007

בני בן7 שעלה לכיתה ב. בכיתה א' הוא למד יחסית טוב אך לפעמים היה מפריע למורה ומדבר בשיעור. השנה את שתי כיתות שיבצו מחדש ולכיתה ב' הוא עלה עם כיתה חדשה ומורה חדשה. מאז הוא לא לומד לא מביא שיעורי בית כמעת כל יום מביא פתקים מהמורה שהוא מפריע בכיתה מסתובב לא עושה כלום ולא נותן לה "כבוד" כמקובל.ניסיתי לדבר עם הילד אך הוא מנסה להתחמק ולא לענות לי.אני לא יודעת איך לעזור לו להתמודד שיש לו כיתה חדשה ומורה חדשה כי המורה של כיתה א' הוא מאוד אהב ולא עשה בעיות אלה אם כן יש בעיה אחרת שאני לא הצלחתי לעלות על זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בהיתנעגות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי בהתנהגות

שרון באומל
    09/10/2007

שלום קטיה
    ראשית אני מציעה לומר לילד משהו בנוסח "מאז שעברת כיתה ויש לך מורה חדשה וילדים חדשים בכיתה, אני שמה לב שמאוד קשה לך בביה"ס". הידיעה לו שאת רואה אותו ורוצה לעזור לו תקל עליו מאוד. שנית, הייתי פונה בדחיפות למורה, על מנת לשמוע מה הבעייה (ולא דרך פתקים) ולנסות למצוא יחד פיתרון.
    בברכה,
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו