מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שקרגלית01/02/2010
שלום
בני בן 9
משקר לי באופן קבוע, נשאר לאכול ארוחת צהריים לבד, אני דואגת להשאיר לו ארוחה חמה שאמורה להספיק לו עד שאני מגיעה ,אחכ אוכל חטיפים ללא אישור שלי
אני משתדלת להגביל אותו, מפאת משקלו,אין לו גבולות, סיכמנו שהוא יכול לאכול רק כשאני מגיעה הביתה,אבל אני מגלה כל יום שהוא אוכל ומשקר לי שאכל פרי למרות שאני מגלה שאכל חטיף או משהו מתוק אחר. גם שאין חטיפים בבית, הוא מוצא משהו אחר כמו גלידה,או ביסקוויט וכו.
מה עושים עם השקרים האלה? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקר
סמדר ריינר03/02/2010שום גלית,
אני מבינה שהשקרים נוגעים במיוחד לנושא האוכל. נושא האוכל הו אכנראה הדרך שבה היד מתקשר איתך על היחסים ביניכם. יכול להיות גם שהוא מרגיש לבד עד שאת מגיעה והואכל הוא תחליף לקשר איתך (אני לא מתכוונת שתפסיקי לעבוד אני רק מסבירה הסבר אפשרי למצוקה שלו). יכול להיות שאתם זקוקים לעזרה מקצועית שתעזור לכם לבנות את הקשר ביניכם כך שיהיו בו אופציות נוספות מלבד לריב בו על אוכל. יכול להיות שאצל בנך המריבה על האוכל היא סוג של מריבה על האהבה שלך - כמה את נמצאת, כמה את מרשה, אם לא נותנים לו הוא ייקח בכוח, וכו'.
במילים אחרות הייתי מתייחסת לתפקיד הפסיכולוגי של האוכל ולא רק להצבת הגבולות. אם לא רוצים לתת לא אוכל בלי גבולות, ובצדק, צריך לחשוב מה נותנים לו במקום, כי החסך הו אלא של אוכל, אלא אולי ריגשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)