שקר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שקר
    גלית
    01/02/2010

שלום
    בני בן 9
    משקר לי באופן קבוע, נשאר לאכול ארוחת צהריים לבד, אני דואגת להשאיר לו ארוחה חמה שאמורה להספיק לו עד שאני מגיעה ,אחכ אוכל חטיפים ללא אישור שלי
    אני משתדלת להגביל אותו, מפאת משקלו,אין לו גבולות, סיכמנו שהוא יכול לאכול רק כשאני מגיעה הביתה,אבל אני מגלה כל יום שהוא אוכל ומשקר לי שאכל פרי למרות שאני מגלה שאכל חטיף או משהו מתוק אחר. גם שאין חטיפים בבית, הוא מוצא משהו אחר כמו גלידה,או ביסקוויט וכו.
    מה עושים עם השקרים האלה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקר

סמדר ריינר
    03/02/2010

שום גלית,
    אני מבינה שהשקרים נוגעים במיוחד לנושא האוכל. נושא האוכל הו אכנראה הדרך שבה היד מתקשר איתך על היחסים ביניכם. יכול להיות גם שהוא מרגיש לבד עד שאת מגיעה והואכל הוא תחליף לקשר איתך (אני לא מתכוונת שתפסיקי לעבוד אני רק מסבירה הסבר אפשרי למצוקה שלו). יכול להיות שאתם זקוקים לעזרה מקצועית שתעזור לכם לבנות את הקשר ביניכם כך שיהיו בו אופציות נוספות מלבד לריב בו על אוכל. יכול להיות שאצל בנך המריבה על האוכל היא סוג של מריבה על האהבה שלך - כמה את נמצאת, כמה את מרשה, אם לא נותנים לו הוא ייקח בכוח, וכו'.
    במילים אחרות הייתי מתייחסת לתפקיד הפסיכולוגי של האוכל ולא רק להצבת הגבולות. אם לא רוצים לתת לא אוכל בלי גבולות, ובצדק, צריך לחשוב מה נותנים לו במקום, כי החסך הו אלא של אוכל, אלא אולי ריגשי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו