האם להעביר גן?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם להעביר גן?
    אילה
    09/10/2007

בני בן 5 ותשעה חודשים(גן חובה), נכון להיום זו השנה השנייה שלו באותו הגן שבו היה שנה שעברה.
    הגן מונה 15 ילדי טרום חובה ו15 ילדי חובה. בני גדול יחסית בגיל גם מילדי ה"חובה" מפני שהוא יליד ינואר. בבוקר כשנכנסים לגן הוא בוכה. בבית הוא אומר שלא טוב לו בגן מפני שאין לו עם לשחק.
    שמתי לב שכשהוא משחק עם ילדי הטרום חובה הוא "מתיילד", ולי אישית יש הרגשה שאין לו מספיק אתגר בגן. האם כדאי להעביר אותו לגן שבו ישנם רק ילדי גן חובה? ובמידה ואני אחליט שאני מעבירה ויהיו לו קשיי התאקלמות, האם זה ייפגע בו במעבר לכיתה א' בשנה הבאה ? אשמח לתשובה מהירה, אני אובדת עצות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם להעביר גן?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר גן

שרון באומל
    09/10/2007

שלום איילה
    אני חושבת שזה לא דבר רע שילד הוא הכי גדול בגן. זה יכול לתרום לו רבות מבחינת הביטחון העצמי ובניית תכונות חברתיות כמו מנהיגות ואמפתיה.
    לגבי מעבר לגן אחר: יש סביב זה המון בירוקרטיה. אם את מרגישה שהגן לא טוב עבור בנך - אני חושבת שהאינטואיציה האימהית היא הטובה ביותר. אין לי המלצה גורפת. כל ילד ומה שמתאים לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו