התנהגות של ילדה בת 4 לאחר הולדת אח

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות של ילדה בת 4 לאחר הולדת אח
    כפיר
    09/10/2007

שלום רב,
    יש לנו ילדה בת 4 וחצי ולפני חודשיים נולד לנו בן נוסף למשפחה.
    לאחרונה חלה הדרדרות בהתנהגותה של בתנו.
    היא אינה מקשיבה למה שאומרים לה (חוזרים הרבה מאוד פעמיים על בקשות) מפריעה בגן (לא מסדרת את הצעצועים , לא יושבת בשעת ריכוז, מפריעה לאחרים).אינה מוכנה ללמוד דברים חדשים וכדומה.
    אנחנו מנסים לשאול אותה מה מפריעה לה אך היא לא עונה וטוענת כי תתנהג יפה יותר מחר אך לצערנו לא כך הדבר.
    היא מתנהגת בצורה מדהימה לאח הקטן ועוזרת לטפל בו.

1. האם זוהי התנהגות רגילה של ילדה במצבה (הולדת ילד נוסף במשפחה).
    2. איך ניתן להתמודד עם ההדרדרות בהתנהגות בגן ובבית.(הגננת מתלוננת על ההפרעות מה שלא היה בעבר).

אשמח לתשובה מהירה

בכבוד רב,

כפיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אח חדש

שרון באומל
    09/10/2007

שלום כפיר
    התנהגותה של ביתך טבעית מאוד, ובעובדה שהיא מחצינה את התסכול, הקנאה והכעס כתוצאה מהמצב החדש היא מצויינת ותעזור לה גם בעתיד.
    אם את גרה באיזור חיפה רבתי, אני גם מקיימת סדנא לאימהות לילד שני בדיוק על הנושאים הללו, ואת מוזמנת ליצור קשר.
    מזל טוב ובהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטחון של ילד בגיל 3

גלי
    14/10/2007

יש לנו שני ילדים האחד בן 2 והשני בן 3 בעלי נסע לצורך עבודה בחו"ל למשך חצי שנה השאלה שלי היא כיצד לגרום לשני הבנים שלי להיות שוב מחוברים לאבא שלהם כמו שהם היו לפני שהוא נסע? אשמח אם תחזרי אלי עם תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו