ילד בן 9 אלים בבית ספר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 9 אלים בבית ספר
    נירה
    03/02/2010

ילדי בן ה-9 אלים וזה מתבטא במכות לילדים בכיתה.כשילד מרגיז ומקניט אותו הוא ישר מתחיל להרביץ
    אם זה לבעוט וכשאומרים לו שזו התנהגות לא ראויה הוא אומר אבל סה"כ בעטתי פעמיים.
    והוא גם בכיתה בשיעור מפריע ולא מקשיב וכשמעירים לו בבית הוא ישר מתחיל לצעוק ולא מקשיב.
    השעו אותו מב"יס כבר פעמיים.
    יש לציין שהוא נימצא בצהרון ומגיע הביתה ב-15:00 וגם הולך לחוג כדורגל.
    אנחנו הורים שעובדים במשרה מלאה. אני אמא שחוזרת כל יום הביתה בשעה 18:00 וגם לא תמיד עם הרבה סבלנות. ולכן יש גם צעקות. אין לילד מוטיבציה להכין שיעורים לא בצהרון ולא בבית וגם שמבקשים שיכין שיעורים הוא אומר שאין לו.
    רציתי לדעת איך אפשר להתמודד איתו כדי שלא ישעו אותו בעתיד.
    איך בכלל להתמודד איתו בבית ואיך כדאי להעניש אותו כי לא תמיד אנחנו קשים איתו.
    איך אפשר לעצור את ההתפרצויות של האלימות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 9 אלים בבית ספר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 9

סמדר ריינר
    03/02/2010

שלום נירה,
    נראה לי שמצב חמור וכדאי שתפנו לטיפול. אני גם לא חושבת שאתם צריכים להיות קשים איתו. עיקביים אולי כן, תקיפים בשעת הצורך אולי כן. אבל קשים לא. נראה לי שקשה לו גם ככה. אתם נמצאים מעט בבית וגם כשאתם נמצאים את אומרת שאין לכם סבלנות, אז גם להעניש? לא נראה לך שזה מספיק עונש? אולי במקום להעניש תחשבו איך למצוא דרך לבלות איתו זמן איכות עם סבלנות?
    זה נראה לי יהיה יותר יעיל. הילד שלכם אלים כי הוא בודד, ולא מסוגל להכיל את עצמו. במקום להקשות עליו ולהעניש אותו, אתם צריכים למצוא דרך להקל עליו, לשוחח איתו, להבין אותו, ולהיות סבלניים אליו. זה מה שיעזור להקטין את האלימות, לא עונש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו