מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 9 אלים בבית ספרנירה03/02/2010
ילדי בן ה-9 אלים וזה מתבטא במכות לילדים בכיתה.כשילד מרגיז ומקניט אותו הוא ישר מתחיל להרביץ
אם זה לבעוט וכשאומרים לו שזו התנהגות לא ראויה הוא אומר אבל סה"כ בעטתי פעמיים.
והוא גם בכיתה בשיעור מפריע ולא מקשיב וכשמעירים לו בבית הוא ישר מתחיל לצעוק ולא מקשיב.
השעו אותו מב"יס כבר פעמיים.
יש לציין שהוא נימצא בצהרון ומגיע הביתה ב-15:00 וגם הולך לחוג כדורגל.
אנחנו הורים שעובדים במשרה מלאה. אני אמא שחוזרת כל יום הביתה בשעה 18:00 וגם לא תמיד עם הרבה סבלנות. ולכן יש גם צעקות. אין לילד מוטיבציה להכין שיעורים לא בצהרון ולא בבית וגם שמבקשים שיכין שיעורים הוא אומר שאין לו.
רציתי לדעת איך אפשר להתמודד איתו כדי שלא ישעו אותו בעתיד.
איך בכלל להתמודד איתו בבית ואיך כדאי להעניש אותו כי לא תמיד אנחנו קשים איתו.
איך אפשר לעצור את ההתפרצויות של האלימות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 9
סמדר ריינר03/02/2010שלום נירה,
נראה לי שמצב חמור וכדאי שתפנו לטיפול. אני גם לא חושבת שאתם צריכים להיות קשים איתו. עיקביים אולי כן, תקיפים בשעת הצורך אולי כן. אבל קשים לא. נראה לי שקשה לו גם ככה. אתם נמצאים מעט בבית וגם כשאתם נמצאים את אומרת שאין לכם סבלנות, אז גם להעניש? לא נראה לך שזה מספיק עונש? אולי במקום להעניש תחשבו איך למצוא דרך לבלות איתו זמן איכות עם סבלנות?
זה נראה לי יהיה יותר יעיל. הילד שלכם אלים כי הוא בודד, ולא מסוגל להכיל את עצמו. במקום להקשות עליו ולהעניש אותו, אתם צריכים למצוא דרך להקל עליו, לשוחח איתו, להבין אותו, ולהיות סבלניים אליו. זה מה שיעזור להקטין את האלימות, לא עונש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)