הבן לא אוהב את המטפלת שלו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הבן לא אוהב את המטפלת שלו
    הגר
    03/02/2010

בני בן 7 ומטופל אצל מטפלת בתנועה מתחילת השנה. הוא לא אוהב אותה לדבריו, למרות שהוא לא מביע התנגדות ממשית ללכת לפגישות. היא נעימה וחמה ולדעתי גם מקצועית. מחד, אני משייכת את ההתנגדות שלו כלפיה לקשיים הבינאישיים שמהם סובל בקשרים. מאידך, יש לי מחשבה שילדים אמורים לאהוב את המטפלים שלהם אחרת איך אפשר לעשות טיפול?

מה דעתכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבן לא אוהב את המטפלת שלו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבן לא אוהב את המטפלת

סמדר ריינר
    03/02/2010

שלום הגר,
    אפשר לעשות טיפול כך. אבל השאלה היא למה הוא אומר זאת. ייתכן שהוא אומר זאת כי משהו מפריע לו, וייתכן שזה משהו שהוא אומר לך כדי שלא תעלבי או תרגישי מאויימת, (זה לא אומר שאת באמת נעלבת, אבל אולי בדמיון שלו את מקנאה, כמו שהוא מקנא באח חדש נניח), או שזה משהו שהוא אומר מחוץ לטיפול כדי לשמור על הדברים הטובים שבטיפול פרטיים וסודיים. אנחנו לא יודעים. כל עוד הוא הולך והטיפול עובד, לא הייתי מוטרדת מזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

הגר
    03/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה:-)

סמדר ריינר
    04/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו