טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני בן 7 ומטופל אצל מטפלת בתנועה מתחילת השנה. הוא לא אוהב אותה לדבריו, למרות שהוא לא מביע התנגדות ממשית ללכת לפגישות. היא נעימה וחמה ולדעתי גם מקצועית. מחד, אני משייכת את ההתנגדות שלו כלפיה לקשיים הבינאישיים שמהם סובל בקשרים. מאידך, יש לי מחשבה שילדים אמורים לאהוב את המטפלים שלהם אחרת איך אפשר לעשות טיפול?
מה דעתכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום הגר, אפשר לעשות טיפול כך. אבל השאלה היא למה הוא אומר זאת. ייתכן שהוא אומר זאת כי משהו מפריע לו, וייתכן שזה משהו שהוא אומר לך כדי שלא תעלבי או תרגישי מאויימת, (זה לא אומר שאת באמת נעלבת, אבל אולי בדמיון שלו את מקנאה, כמו שהוא מקנא באח חדש נניח), או שזה משהו שהוא אומר מחוץ לטיפול כדי לשמור על הדברים הטובים שבטיפול פרטיים וסודיים. אנחנו לא יודעים. כל עוד הוא הולך והטיפול עובד, לא הייתי מוטרדת מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד