מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן 7.5 בעיות חברתיותמיכל09/10/2007
בני בן 7.5 עם בעיות תחושתיות וטונוס שרירים נמוך שטופל בסנסורי מגיל 2 הגענו מארה"ב לפני שנתיים וגם שם חברים רבים לא היה לו מתקשה חברתית כבר תקופה ארוכה ניסיונות לקרבו לחברים נחלו הצלחה חלקית חברים באים אליו כשהוא טורח להשמין אותם וגם הולך לעיתים רחוקות לחברים שונים אבל זה לא נדבק כי כל החברים האלה נעלמים בבה"ס וגם בגני השעשועים במושב בו אנחנו גרים כשהוא מנסה להתקרב הם דוחים אותו כשהוא רוצה להשתתף במשחקים שונים הוא אומר שמסלקים אותו ואני בעצמי שמעתי ילד אומר לו אני לא רוצה להיות חבר שלך ילד שלפני כמה ימים שיחק איתו כשלא היו לא (לילד) חברים באותו הרגע
אנחנו מעודדים אותו לשחק בהפסקה עם חברים מהמושב אבל הוא אומר שהם נעלמים לו או אומרים לו שלא רוצים שהוא ישתתף האם בתור אמו אני צריכה "להלשין" למורה או להורה של הילד על הילד שמציק לו ומשום מה הרבה מציקים ולא נעימים אליו המורים משתגעים אחריו ואומרם שהוא ילד נהדר מחונך נימוסי נחמד אדיב ליבי נשבר מה עושים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות חברתיות
שרון באומל09/10/2007שלום מיכל.
אני מאוד מבינה את צערך על ילדך. נשמע לי שהקושי הוא נרחב ומתמשך ולכן הייתי פונה לאיש מקצוע על מנת לעמוד על מקור הקושי ולתת לכם ולילד כלים חדשים להשתלבות חברתית.
בברכה,
שרון באומל
פסיכולוגית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)