בן 7.5 בעיות חברתיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 7.5 בעיות חברתיות
    מיכל
    09/10/2007

בני בן 7.5 עם בעיות תחושתיות וטונוס שרירים נמוך שטופל בסנסורי מגיל 2 הגענו מארה"ב לפני שנתיים וגם שם חברים רבים לא היה לו מתקשה חברתית כבר תקופה ארוכה ניסיונות לקרבו לחברים נחלו הצלחה חלקית חברים באים אליו כשהוא טורח להשמין אותם וגם הולך לעיתים רחוקות לחברים שונים אבל זה לא נדבק כי כל החברים האלה נעלמים בבה"ס וגם בגני השעשועים במושב בו אנחנו גרים כשהוא מנסה להתקרב הם דוחים אותו כשהוא רוצה להשתתף במשחקים שונים הוא אומר שמסלקים אותו ואני בעצמי שמעתי ילד אומר לו אני לא רוצה להיות חבר שלך ילד שלפני כמה ימים שיחק איתו כשלא היו לא (לילד) חברים באותו הרגע
    אנחנו מעודדים אותו לשחק בהפסקה עם חברים מהמושב אבל הוא אומר שהם נעלמים לו או אומרים לו שלא רוצים שהוא ישתתף האם בתור אמו אני צריכה "להלשין" למורה או להורה של הילד על הילד שמציק לו ומשום מה הרבה מציקים ולא נעימים אליו המורים משתגעים אחריו ואומרם שהוא ילד נהדר מחונך נימוסי נחמד אדיב ליבי נשבר מה עושים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 7.5 בעיות חברתיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות חברתיות

שרון באומל
    09/10/2007

שלום מיכל.
    אני מאוד מבינה את צערך על ילדך. נשמע לי שהקושי הוא נרחב ומתמשך ולכן הייתי פונה לאיש מקצוע על מנת לעמוד על מקור הקושי ולתת לכם ולילד כלים חדשים להשתלבות חברתית.
    בברכה,
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו