בעיית גמגום

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיית גמגום
    שמעון אוחנה
    04/02/2010

היי סמדר
    במקרה שבעקבותיו פניתי בשאלה אליכם בת זוגתי כבר הייתה מספר פעמים אצל קלינאית תקשורת אולם בכל המקרים התופעה לא הופיעה בזמן המפגש כך שלא ניתן היה לאבחן זאת הלכה למעשה.
    השאלה היא אם יכול להיות שזה נובע כתוצאה מחרדה מסויימת של חיים משותפים או בעיה רגשית כל שהיא.
    מעבר לכך קלינאית התקשורת טענה שהיא לא רואה שום בעיה מיוחדת.
    תופעה זו מופיעה אחת לשנה וחצי שנתיים ויש לציין שהילדה חוותה כשלוש מערכות יחסים מאז הגירושין, שכללו מגורים משותפים, אך תופעה זו הופיעה לראשונה כבר בזמן הנישואים.
    האם כדאי לפנות לטיפול נקודתי בנושא תקשורת או שמה עדיף להתייעץ עם פסיכולוג על מנת להבין האם שורש הבעיה טמון במערכות יחסים בכלל ומגורים משותפים בפרט?
    אודה על תשובתך המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית גמגום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית גמגום

סמדר ריינר
    05/02/2010

שלום שמעון,
    אם הידה נבדקה על ידי קלינאית תקשורת ולא נמצאה בעיה, אז בהחלט ייתכן שהבעיה היא פסיכולוגית. למה בדיוק היא קשורה אני לא יכולה לדעת. אכן מעברים ושינויים במשפחה יכולים לגרום לקשיים, אבל ייתכן והקשיים שלה נובעים מדברים נוספים עליהם אני לא יכולה לדעת כי אני לא מכירה. ייעוץ פסיכולוגי אכן יכול לעזור כדי להבין טוב יותר מה קורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו