מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 3גלי04/02/2010
שלום
אני אמא לשלושה בנים 9 ,6 ,3, מרחק העבודה שלי מהבית הוא 10 דקות כך שהילדים מגיעים הביתה מביה"ס נשארים בבית,מכינים שעורים, אוכלים צהריים, צופים בטלוויזה ונוסף לכל בני בן ה-9 אחראי מאוד מוציא את הבן הקטן מהגן ב-15:45 ונשאר איתו עד 16:00 שאני חוזרת מהעבודה.
היום קראו לי ולבעלי לגן בבהילות שמשהו לא בסדר עם הילד , הגעתנן כמובן באותו רגע ונדהמנו לגלות,
אחת הסיעות בגן סיפרה לגננת( באותו יום הגננת היתה בחופש) שהיא סיפרה לרכזת,
שאחת הילדות בגן שיחקה עם בובה (נקבה) והבן שלי אמר לה לא ככה, בואי אראה לך מה עושים, הפשיל את התחתונים של הבובה והסייעת טוענת שהוא נישק לה באיזור החלציים.
אני ובעלי הינו בשוק ששמענו ניסינו להבין מה קרה? איך קרה?
רכזת הגן דיברה על זה שילדים בגיל 2.5-3 מגלים את המיניות שלה, נוגעים באיבר המין,אבל
מקרה זה של הבן שלי הוא חמור כי ילד בגיל כזה לא אמור לדעת שום דבר מעבר לכך שעם האיבר מין עושים פיפי.
הרכזת והגננת יעצו לי לפנות לפסיכולוג ילדים כדי שיעזור לי להבין מהיכן זה הגיע, איפה הילד ראה מצב כזה.(אין לנו פסיכולוג בגן)
לדעתי ילד בגיל זה לא זוכר דברים לטווח רחוק אלה אם כן ראה דבר כזה בשבוע האחרון.
אנו מנסים לשחז מה עבר עלינו ועל הילדים בשבוע האחרון ושום דבר לא קרוב למה שקרה.
אין מצב שהילד נקלע למצב דומה בבית, בממיר בבית יש בקרת הורים כך שאין לילדים אפשרות לצפות במה שהם רוצים, הילדים הגדולים מעט מאוד מתעסקים עם המחשב ועברתי על ההסטוריה של החודש האחרון ולא גיליתי כלום.
יש לנו הרגשה שהקצינו עם הסיפור יותר מידי, או שהסייעת הרחיקה לכת.
אני צריכה עזרה, מה לעשות האם להמשיך לחקור? האם להתעלם ולעקוב אחרי הילד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 3
סמדר ריינר05/02/2010שלום גלי,
הגננת לא הקצינה. כדאי לבדוק. הילדים שלכם נמצאי םזמן רב לבד בבית. עומס ריגשי רב מדי מוטל על בנך בן ה-9. קודם כל זו לא אחריות שלו. שנית, לכו לבדוק את העניין. ומהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)