מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איומיםמיכל05/02/2010
הבת שלי בת 5 וכל פעם שמישהו מעצבן אותה היא מאיימת שהיא תהרוג את עצמה...אני לא יודעת מה לעשות וכבר ניסיתי לדבר איתה וכל מה שיצא מזה הוא שהיא הסבירה לי איך היא תיקח רובה ותהרוג את עצמה ושכאשר כואסים עלייה היא מרגישה שלא אוהבים אותה...
אני מאמינה מאוד בגלגולי נשמות ואימי (שמתמחה בתחום) אמרה לי שבגלגול הקודם היא התאבדה...אולי זה קשור?
אם תוכלו לעזור לי אני ממש אשמח, מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איומים
סמדר ריינר06/02/2010שלום מיכל,
יכול להיות שזה קשור לגלגול נשמות, אבל זה לא הפורום המתאים לקבל תשובה על כך:-) פנית לפורום פסיכולוגיה ולכן אענה לך תשובה פסיכולוגית. לא ברור לי איך ניסית לדבר איתה, ולמה השיחה הסתיימה באופן שבו את מקבלת פירוט איך היא לוקחת רובה. בכל אופן ילדה שכל פעם שמשהו מעצבן אותה מאיימת שתהרוג את עצמה, זו ילדה שחסרים לה כלים להתמודדות עם תסכול, וגם ילדה שמשתמשת במניפולציה, שכנראה עובדת, כי את נורא מזדעזעת. אם נעשה שימוש כל כך נרחב ואינטרסנטי באיום הזה, אז מותר להניח שהוא לא רציני, וכדאי להפסיק להזדעזע ממנו ולהיות מופעלים ממנו, כי זה בדיוק מה שגורם לתופעה להימשך.
נראה לי שכדאי שבפעם הבאה שהיא מאיימת, תעשי איתה שיחה נוספת ותגידי לה שזה לא איום שאת מוכנה לקבל. לא מאיימים בדבר כזה. אם היא לא מרוצה ממשהו, יש דרכים אחרות לבטא זאת. את יכולה להדגים לה מה למשל היא יכולה להגיד (מעצבן אותי שלא קיבלתי מה שרציתי, נעלבתי כשכעסו עלי, וכו'). וכשהיא תגיד מה מציק לה בלי לאיים, תוכלו לחשוב ביחד איזה פתרונות יש, זה לא אומר שהיא תקבל מייד תמיד כל מה שהיא רוצה, אבל אולי אם היא תמתין הי אתקבל יותר מאוחר, אולי תוכל לקבל משהו חליפי, וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)