מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעית זהות מינית בילדפלורה06/02/2010
ילדי בן 7.5 לומד בכיתה ב משחק רק עם בנות ולא מוכן בשום פנים ואופן לשחק עם בנים.
בכיתה עשו משימה שהפרידה בין הבנים לבנות ובשום פנים ואופן לא היה מוכן להיום עם הבנים. הבעיה עכשיו שעד היום הבנות שיחקו וקיבלו אותו מאוד יפה והיום הן מציקות לו ואף מתנכלות לו.
הילד מגיב בגלל זה באלימות ואתמול נקראתי לבית הספר לקחת אותו הביתה.
הוא משחק עם בובות רואה בטלויזיה תוכניות של בראץ ועוד ולפעמים לובש נעלי עקב שלי ועוד אביזרים של בת.
לבינתיים הילד סובל וגם אנחנו איך אפשר לעזור לו את השלב הזה בחייו שאיני יודעת למה יתפתח ואנו ההורים זורמים איתו. האם יכול להיות שהוא אינו מרוכז בלימודים בגלל הבעיה שיש לו?
סך הכל הציונים שלו יפים אבל הוא כל הזמן מביע חוסר ביטחון וישר חוסר הבנה בכל מה שעושה לבד בבית ובכיתה עם זה בשיעורים מבחנים תמיד מראש אומר לא מבין עוד לפני שבכלל הסתכל ובדק. הייתי איתו אצל נירולוג שטוען שאין צורך בטיפול תרופתי והוא ילמד להתגבר על זה.
ממתינה לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעית זהות מינית בילד
סמדר ריינר06/02/2010שלום פלורה,
פניה לטיפול נעשית בדרך כלל כשיש סבל ממשהו. כרגע יש סבל, אנחנו עוד לא יודעים אם זה קשור ישירות לעניין הזהות המינית או שיש עוד מרכיבים. אבל המצב כרגע הוא שיש בעיה חברתית ובעיה בביטחון העצמי. בזה צריך לטפל, וזה לא בהכרח קשור בצורה ישירה או בלעדית לנושא של הזהות המינית. לכן הייתי פונה לטיפול קודם כל בהקשר הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד בן 8
פלורה06/02/2010סמדר בוקר טוב,
מודה לך על תשןבתך המהירה ובהמשך לתגובתך האם יש טיפול ואיזב בעל מקצוע אני פונה אנו ההורים מאוד מעוניינים לעזור לו . עברנו איתו שנה לא פשוטה בא עשינו את כל הבדיקות באמצע כיתה א עשיתי לו אבחון רגשי שאמר אז שאין בעיה עשיתי לו אבחון דידקטי שנתנה לו מספר הקלות והפנתה אותי שוב לנירולוג. העברתי לנוירולוג את האבחון והוא טען שהאבחון מראה על ילד רגיל אם מעט קושי שהוא ידע לגשר על הפער עם השנים. בקיצור עשיתי לו את כל הנדרש .
מה עושים שבבית הספר פשוט לא מבינים ולא יודעים לעזור לו!!!!!!!!!! ופותרים את הבעיה בלקרוא לי לבוא לקחת אותו הביתה .
אודה לך על תשובתך
פלורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד בן 8
סמדר ריינר06/02/2010שלום פלורה,
אתם יכולים לפנות לפסיכולוג או פסכותרפיסט שעובד עם ילדים באיזור מגוריכם. את יכולה להתייעץ עם פסיכולוגית בית הספר לגבי אפשרויות מומלצות באיזור המגורים שלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)