מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שינה בלילהחגית10/10/2007
שלום,
פלג בן 6 חודשים ויונק מלא, בחודש האחרון אוכל גם מרק ופירות.
יש לי בעיה שהוא לא ישן בלילה באופן רציף ואפילו לא 3 שעות ברצף ואני מותשת לחלוטין ולא יודעת כבר מה לעשות.
ניסיתי וממשיכה לנסות לתת לו את הארוחה לפני השינה בבקבוק (חלב שלי שאוב) על מנת שאראה שהוא אוכל מספיק ושבע - אפילו הוספתי קרונפלור בהמלצת טיפת חלב.
אך עם זאת הוא קם המון בלילה - לפעמים כל שעה וחצי-שעתיים והדבר היחיד שמרגיע את הבכי שלו זה הציצי והוא באמת אוכל.
האם יש לך המלצה עבורי?
עדיין לא חזרתי לעבוד, אני מאוד חוששת אך אצליח לתפקד כשאחזור לעבודה, אני מגיעה לבוקר מותשת וללא כוחות.
אשמח להמלצה.
תודה רבה וחג שמח.
חגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה בלילה
שרון באומל11/10/2007שלום חגית
ההתשה שלך מאוד מובנת לי. נראה לי שהקושי של בנך הוא שהוא אינו יודע להירדם בכוחות עצמו לאחר שמתעורר ממחזור שינה (התעוררות טבעית אצל כל התינוקות). אני ממליצה לך על אחד משלושה ספרים: "לישון כמו תינוק" של פרופסור אבי שדה. בספר הוא מתאר את שיטת "החמש דק'" ללמידת שינה עצמאיתהמומלצת, אגב, מגיל חצי שנה. זו שיטה קצרה, אך יכולה לכאוב (כוללת הרבה בכי). ספר נוסף שאני ממליצה עליו הינו "לישון בלי לבכות" של אליזבת פנטלי. השיטות שלה לוקחות זמן רב יותר, אך היא טוענת שתינוק אמור ללמוד שינה עצמאית בלי בכי. ספר נוסף הוא של הלוחשת לתינוקות, בה מתוארת שיטת "הרם הורד". תציצי בספרים, ותראי מה מדבר אלייך. גיל חצי שנה הוא גיל מצויין להתחיל להרגיל את הילד לשינה עצמאית.
בהצלחה רבה
שרון באומל
פסיכולוגית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)