עזרה במציאת הטיפול היעיל לבני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה במציאת הטיפול היעיל לבני
    גלית
    06/02/2010

שלום , אני פרודה כ 6 חודשים , מגדלת את בני בן ה4 לבדי. התגוררנו עם האב בחו"ל , אך חזרנו לישראל . האב מגיע פעם בחודשים לביקור.
    בני מטבעו ילד סקרן , שובב , לא פוחד מכלום , בקיצור בן אקטיבי ביותר.
    בהתחלה שהגענו עדיין היה "בהלם" ..לא קלט מה קורה, מי נגד מי...למרות שדברתי איתו המון על המצב, אך הוא היה בוכה המון באומרו כי הוא מתגעגע לאבא ורוצה לחזור ...
    בגן בהתחלה היה נראה כי הוא מתאקלם, אמנם עדיין שובב אך מקשיב לגננת , יושב בריכוז , מכין עבודות וכדומה. לאחרונה הגננת קראה לי לשיחה באומרה כי הילד חסר שקט , חסר ריכוז , אינו מסוגל לשבת , מפריע , ומרביץ לפעמים. (הגננת חושבת כי הבעיה רגשית ) בנוסף העירה את תשומת לבי כי יש לו רגישות לגוף ודברים שנוגעים לו בגוף.ואכן שמתי לב שהתויות של החולצה והמכנסים מפריעות לו , הגרביים לוחצות והנעלים , והוא בוכה ומתלונן על זה, ואם נשפך לו גרגר אורז על החולצה הוא רוצה להחליף אותה...וכו'....(יש לילד חברים בגן ואף נפגש עימם אחה"צ)
    אציין כי בני בגן עירייה , 35 ילדים עם גננת וסייעת ...ופעמים רבות הילד מוצא מהריכוז , כועסים עליו וכו'.כל בוקר הילד מתלונן באומרו כי אינו רוצה ללכת לגן , הוא לא אוהב להיות שם. אני אובדת עצות וליבי נקרע מדאגה , אני לא יודעת למי לפנות....ומה לעשות?
    אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה במציאת טיפול

סמדר ריינר
    06/02/2010

שלום גילה,
    ייתכן שחלק מהקשיים של בנך הם על רקע ריגשי וחלק על רקע גופני - התפתחותי (רגישות בגוף, ואוי אף בעיית קשב וריכוז), לכן כדאי שתפני למכון להתפתחות הילד הקרוב אלייך ועובד עם קופת החולים בה את חברה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו